30.4.2012

Paloasemalla

Espe päivystelee tällä viikolla ja menikin suoraan hakeen piippaa asemalta töistä päästyään. Me oltiin lasten kans sopivasti autol liikenteessä pyörä peräkontissa ja sain ajatuksen et renkaathan on hyvä vaik täyttää asemalla kun ei vaunun renkaiden pumppukaan pyörän venttiilin sopinu.

Lino tietty innoissaan että pääsee käymään paloasemalla, näkee isiä vuorokauden eron jälkeen ja saa puuhastella uuden pyöränsä kanssa ja päästä reenaan sillä turvalliselle tasaiselle piha-alueelle.

Mul on ollu täs oikeen projekti kun oon lähetelly näitä juttuja tänne kuvien innoittamana. Kyllä tekstiä aina tulee mut hitto on tää tehty ny vaikeeks kun joudun pienentään kuvat eka niin pieneks ja sit tarkistan aina et onks juttu menny blogiin perille, välillä jos kuva ollu vähänkin yli 50kt niin postaus jää johonkin matkalla vaik välitystiedot tuleekin. Korjasin äskenkin kolme eri lähettäämääni tekstiä poistamalla alkuper kuvan ja muokkaan ne uudelleen ja sit uusintayritys ja todellakin kivoja kuvia olis paljon ja ennen sain laitettuu kolme kipaletta per viesti, nyt siis kuva kerrallaan vaan. Blogin asetuksissa lukee että tällä hetkellä multimedia messagen kokorajoitus 250kt mut jostain syystä meil ny vähemmän. Toivottavasti selviää joku päivä, menee tämä näinkin! :)

S