6.4.2012

Tähdenlento



Ihan mieletön tähdenlento!!!

TUltiin just kotiin mummelilta ja Pepeltä ja pihassa Lino kysy et "missä kuu on?", katsottiin koko perhe taivaalle ja sieltä se tähdenlento lähti otavan tyköö ja kesti ehkä 10-15s, lensi toiselle puolelle taivasta, ehdin toivoon kaikki mitä ajattelin. Upee kokemus. En voinu uskoo et on tähdenlento, meni vaan niin tajuttoman kovaa ja korkealla et Esa vakuutti sen olevan se ja tietty tulin lukeen netistä heti et voiko olla ja niin ne täälläkin väittää että voi kestää jopa noin kauan.

Unohdin toivoo et jospa blogi rupeis toimiin taas, tuli siis toivottuu vähän syvällisempiä :)

Harmittaa et tääl joku häikkä nyt ihan todenteolla, kävin kaikki asetukset läpi tuol äitel ollessa ja mullahan loppuu blogin pito siihen jos ei sitä tekstareilla voi ylläpitää. Otan kuvan ja kirjoitan tekstin sen ympärille, niin se vaan menee kaikessa helppoudessaan ja spontaaniudessaa, ei mun tuu niitä kuvii tänne koneelle laitettuu ja sit taas tääl kirjotettuu. Toivottavasti rupee toimiin ja häikkä ei oo mun puhelimes vaan kun Annekin yrittää laittaa Leviltä kuvaa ja tekstiä sinne.

Tänään oltiin vaaria kattoo sairaalas ja muorin kaa vietettiin päivää ja Espe ja Lino vietti päivän paloasemalla/mummilla, loppuilta oltiinki mun äitellä. Aamulla lährettiin ja nyt 12h jälkeen vasta porukalla kotiuduttiin. Huomenna yritetään olla kotosallakin.

Mun auto on jo muuttumassa musta-valkoiseks...? Ihan tosi, vähänks siitä tulee makee!

Sini - tietokoneelta..

Hyvää pääsiäistä!