17.4.2012

Titanic

Kun näin leffasta mainoksen, vannoin mielessäni etten vahingossakaan aio katsoa. Tässä sitä ollaan, valvon ja en saa silmiäni irti elokuvasta jonka oon nähny monta kertaa. Ihmettelen kun tätä katsoo nyt vuosien jälkeen erilaisin silmin. Kaikista kamalinta on seurata lasten kohtaloa. Just näytettiin kuinka äiti luki iltarukousta lapsilleen tietäen etteivät koskaan enää herää. Näihin kaikkiin kohtauksiin ei oo aiemmin tullut kiinnitettyä huomiota, päänäyttelijöiden selviämiskamppailuhan se jännittää ja on uskomaton mitä vastoinkäymisiä voi viimehetkillä tapahtua. Niin tajuttoman hyvä leffa, tosin rankka, samalla niin kaunis tarina sinnikkyydestä ja todellisesta rakkaudesta. Hyvät erottuvat selkeästi itsekkäistä paskoista. Jännittää miten täs käy, vaik sen tietää niin silti tää on ihan hullua miten jännittää. Kauhee kun noi soutaa tuol jäätyneiden joukossa..apua..tää on rankempi kun muistinkaan..

Tää olo leffan päätyttyä on erikoinen, ehkä hieman epämiellyttävä tunne, niin tunteikas olo ettei tunnekirjon laajuutta pysty kun ihmetteleen. Tekee mieli halia rakkaita silti surullinen olo leffan tarinasta, elokuvahan se 'vaan' on, sekään ei pelasta kun tietää et oikeesti noin paljon ihmisiä on aikoinaan Titanicilla hukkunut.

Mulla tässä pikkuvauva sylissäni, ihana pieni tuhisija. Saan purettua tunnekuohuni hänen halimiseen ja suukotteluun..niin sikeessä unessa on mua vasten, sydämemme lyö yhtaikaa.

Juhlittiin pikkasen tänään äiten synttäreitä kokoontumalla kuulemaan reissu-uutisia ja katsomaan kuvia. Ihana päivetys iholla ja niin paljon hehkuivat energiaa. Varmaan ihana just keväällä käydä etelässä kun lämmöstä ja auringosta nauttii niin täysillä talven jälkeen.

Ristiäiset viikonloppuna, kaikkee kivaa järjesteltävää. Kodin siivous tosin tuntuu ylivoimaiselta, yritän olla sitä miettimättä ja hoitaa pieniä asioita kerrallaan. Kivahan se on kun on tavoite saada koti kuntoon, siitä nauttii sitten taas kun on tavarat omilla paikoillaan. Kivempaa on silti leikkiä lasten kaa pyykeistä ja tiskeistä välittämättä. Opiskelun aiheena edelleen tavaroiden ja vaatteiden välitön paikalleen laitto, hieman ehkä jo edistytty. Kauniita unia..tulipas valvottua myöhään.

S