21.4.2012

Ristiäispäivä

Ristiäiset tänään, eka kyl nukun vielä energisoivat yöunet. Tankkaan täs just ravitsevaa kookosvettä, nam, tää mun perjantaipullo.

Jännitystä on piisannu juhlien suhteen sillä Lino voi pahoin viel perjantainakin aamusta. Siinä sitä sitten miettii siivotessaan sohvaa, mattoja, pestessä pyykkiä, että mitä ihmettä tekee juhlien suhteen. Monta oljenkortta on nyt käytettävissä ja rennolla mielellä kohti huomista. Tilannehan on se että huomenna me vasta sairastutaan jos meinaa tauti tarttua ja nythän ei sitä vielä tiedä, joten melko uskaliasta on kutsua ihmiset tänne. Monet ovat tulleet kaukaa tännepäin jo yöpymään ja näin aateltiin pysyä suunnitelmissa kuhan aamuun asti terveitä me aikuiset ollaan ja muut keiden kanssa oltu tekemisissä tällä viikkoa.


Kupit on jo pöydässä servetteineen. Just tulin suihkusta, värjäsin tukan pitkästä aikaa, ihanan musta taas. Vauvan otin köllöttään hoitoalustalle suihkuhuoneeseen ja siinä nukku niin sain tuhertaa tukkani kanssa. Anne oli auttaas meitä koko illan. Eka käytiin kaupassa lasten kera. Esiteltiin uutta s-kauppaa Annelle, Lino hoiti sen puolen, esim. kun Anne kysy et mistä sinne ajetaan "aja talliin seuraavaks" katoksen alle kun auto jätettiin. Kovin oli rauhallista perjantaina kaupassa.

Keittiöö pikkuhiljaa siivoilin illan mittaan ja syötiin kaikkea hyvää. Mä tosin ollu sokeriton/vehnätön meiningillä pari päivää ja olo ihan eri ja sitä en halunnu pilata, joten keskityin oma tekemäni suklaan herkutteluun, pieni määrä vie makeen/suklaanhimon. Maustoin suklaan sitruunankuorella, ananaksella ja inka-marjoilla.

Nyt ihan yhtäkkiä väsähdin..ehtii saamaan ehkä 6h unet ja kaikki hommat pulkassa, ilman mitää ressiä ja rennolla mielellä ja homma toimii ja hyvä fiilis ja nukkuakin ehtii. Ihanaa viikonloppua. Nimi julkistetaan facessa myös..meidän pikku vasikka Lino sen jo kertonu parille :)

S