28.4.2012

Vappu jo!

Alkuperäinen ajatus oli lähtee nyt viikonloppuna Turkuun kylpylään kummitytön perheen kanssa, mutta jo aikaisessa vaiheessa päädyimme toisenlaiseen ratkaisuun. Sovimme että menemme uimahalliin ja siitä sitten ystävien mökille. Onhan tää paljon kevyempää reissata vähän lähemmäksi ja edullisempaakin eikä lapsille oo väliks että missä uidaan ja leikitään kunhan on kivaa ja jännää uutta tekemistä.

Meillä oli vauva siis Lenni mukana uimahallissa turvakaukalossa, kiitos toisen ystäväperheen ideasta ja hienosti meni. Lenni katteli tyytyväisenä kun polskittiin ja muorit kävi pientä poikaa/nukkee ihailemassa. Oli ihanaa uida, en mä uinu reippaasti kun reilun 5min ja 250m mut kyl se hemmetin hyvältä tuntu pitkästä aikaa. Muuten oleskeltiin lasten altaassa Linon kanssa.

Lino nukahti tietty autoon päiväunille kun lähdettiin mökille päin ajeleen ja oltiin sovittu sen kaa että kannan mökkiin ja herää sit Viljan mökillä, onneks vähän havahtu kun kannoin sitä ja sain kerrottua että nyt ollaan mökillä ja nuku vaan, äiti ja isi on tässä vieressä. Olihan poika tietty hätääntyny kun tuntia myöhemmin heräs nallejensa keskeltä vaikka kuuli meidän äänet, minä pelästyin se sano ja halus sylissä olla pitkän aikaa. Tuli väkisin mieleen kuinka monet lapset kokevat hetkistä turvattomuuden tunnetta tällaisissa tilanteissa, saatikka huostaanotetut lapset ja miten sellanen traumatisoi vaikuttaen varmasti myöhempään elämään. Miks sellasia mietin, haluaisin pelastaa kaikki maailman lapset ikäviltä asioilta.

Pienensin äsken tuttisuukuvan 29kt kokoiseksi ja se meni blogiin! Jee! Oon ihan onnessani jos rupeaa onnistuun kuvien lähettäminen jälleen, laatu tietty kärsii mutta motivaatiota on taas enemmän kun tietää että tilannekuvien lähettäminen mahdollista. 90kt ei tullu perille, nyt kokeilussa 35kt, kirjottelen nää muistiin jotta muistan jatkossa.

Kaikki muut leikkii ulkona, kylmä vappukeli, eihän oikeesti viel oo vappu mut me ostettiin tänään lapsille pallot ja vietetään vappua. Lino halus ton sydän pallon vaik äiti ja isi olis halunnu mustan AngryBirdsin, mä olin iloinen että poika halus sydämen, rakkautta ei voi koskaan olla liikaa ilmassa!

S