8.4.2012

Pitkäperjantai

Tässä viesti jonka oon lähettäny tänne jo monta kertaa, nyt kuva poistettuna, josko toimis sitten..

Ollaan vauvan kaa oltu muorin seurana koko päivä. Lino ja iski omilla reissuillaan paloasemalla ja mummilla. Muori, Elsa (vaarin sisko), mä ja vauva oltiin vaaria katsoon sairaalassa. Nyt hyvä fiilis ja käytiin porukalla lenkkillä pitkin käytäviä, vaari esitteli paikkoja meille siel ja käveli ilman tukea taas pitkiä matkoja. Hienoa. Pääsee luultavimmin viel kotiokin pääsiäisen pyhinä. Vitsaili mulle sakoistani ja että joko oon oppinu viisareita autossa lukeen. Jep ja mä viel maksoin sakkoo vahingos 50e ylim ku osissa maksoin ja oli hienoa saada vähän takasinkin.

Nyt kai nukahdetaan tähän pikkuhuoneen sängylle, ei meinaa silmät pysyy auki ja nyt huippu mahdollisuus nukahtaa jos vaik vauva nukahtais. Äitille mennään kaffelle illalla, mutsilla kun on pyöreet synttärit pian, joita ei aio juhlia, karkuun meinaa lähteä.

Vauva juttelee, jokeltelee, jälkimmäinen san kuvaa kyl ihanasti sitä pientä ääntä ja juttelen takas, ihan kun vuoropuhelua. Ihanaa toisaalta viettää vauvan kaa aikaa kahestaan, saa antaa jakamatonta huomiota pikkuselle, kotona huomio taitaa olla enemmänkin Linossa. Lino nauttii kun saa olla isänsä kaa, on niin sen perään. Josko kuitenkin ehdittäis ihan perheenä olemaan pääsiäisenä ettei aina jakautuneena millon mitenkin.

Eilen olin kaupassa ihanassa pääsiäisruuhkassa, niin tykkään mennä ostoksille kun siel säpinää. Linolla oli tippukärryt ja varottelin et katsois eteenpäin ettei tuu kolareita, silti ruuhkas niitä vähän tuli mut ihmiset ymmärtäväisiä pientä poikaa kohtaan. Vauva kulki kaukalossaan isojen kärryjen kyytissä ja ostokset saatiin hienosti tehtyä lasten kaa. Haastavinta oli tavaroiden roudaus autoon ku kaukalo kainalossa ja Linoa pitää kädestä kii, otti nyt kauppakassista kii. Tuli vaan hyvä mieli kun pärjää kaupas itekseen näiden kaa ja viel pystyy nauttiin siitä. Niinan synttäreitä juhlittiin illal Herkkuhetkestä tilattujen kaakkujen kaa. Suolainen jauhelihapiiras oli ihan mielettömän hyvää.

Pitkän tuntuinen päivä, eiks se oo tän päivän tarkoituskin, kaikkee ehtii tekeen, ihanaa et ihmisille suodaan näitä vapaa päiviä sillon tällön, oon siis iloinen työtätekevien vuoksi, perheen äidillä ei vapaita kauheesti oo, vaik siltä se nyt tuntuu kun vaan yks toukka ollu tänään mukana.

Rentouttavaa pääsiäistä!

S

ps.toivottavasti Immanen laittaa tänne jotain reissultaan..