24.4.2012

Tekniikkaa

Heräsin kahden jälkeen Lenni kainalossani ja jälleen valot kämpässä. Kävin suihkussa joskus kai puol kakstoista ja kiireesti juoksin poikaa syöttään kun rupes kuuluun heräämisen ääniä. Sille tielle jäin eli pyyhe päällä ja peittokin vaan osittain. Kiva kirjoittaa muistiinkin nyt vähän yön vaiheita. Lenni nukahti yöunille 22.40 ja söi siitä tuntia myöhemmin, nukuttiin yhdessä kahteen asti ja syötiin, sit heti unta lisää ja herättiin syömään 3.40. Lenniä itkettää ja vatsassa ilmaa. Sain käytyä sammuttaas jo kaikki valot, puettua itteni ja vaihdettiin pojan vaatteet kun puklas isosti päällensä.

Äkkiä tää aika tässä rientää, nyt jo reilu puoltuntia siis oltu hereil ja yleensä se siihen tuntiin menee. Lenni haluaa olla pystyasennossa kunnes ylim ilmat on poistunu ja taas nukutaan. Eli oliks tää ny sit kolmas vai neljäs syöttö tai mistä sen nyt laskeekin koska nukahti ku toisaalta ne yöunet alko jo sillon ysin jälkeen ja syötöt 22, 23.40, 02, 03.40 ja nyt tässä mietitään et olisko nälkä vielä..taitaa olla.

Tiistairaportti.. Loppuyö:  eli syötiin 04.50 ja sitten nukkumaan 05.10 josta seuraava syöttö 07.20 ja siitä levotonta unta ja unta tutin avustuksella 08.30 asti eli tällänen yö. Silti en tarvinnu tänään päiväunia, kai sitä unta tuli suht hyvin kuitenki.

Josko me pian nukahdetaan vaikkakin nyt on vauvan silmät ammollaan kun lautaset ja kauhee touhu päällänsä. Syötöt tunninkin välein menis jos valvominen jäiskin siihen eli jos esim tunnin välein syö, niin sehän vie aikaa noin vartin ja siihen ilmanpoistot perään niin ei siinä paljon unta jää ennen seuraavaa syöttöhetkeä..siitä tää väsymys johtuu, onneks väli usein pidempi ja joskus saa onnistuneesti kahden tunnin uni pätkän itekin vaikka parashan olis edes kerran yössä se yks 3h pätkä jotta aivot toimis paremmin.

Piti viel sanomani tätä tekniikan maailmaa kun en tykkää ajatuksesta nukkua puhelin pään vieressä ja nyt heräsin että kaukosäätimet pään vieres, puhelin kans ja kannettava alle metrin päässä heti sohvan alla. Oon ihan varma et laitteista vapautuu huonoa epätasapainottavaa energiaa ja säteilyä kehoomme, vaikutukset näkyy joskus parinkymmenen vuoden päästä. Laitan yleensä puhelimen parin metrin päähän lattialle ja muut laitteet pois kokonaan. Puhelimestahan tulee katsottua yöllä vaan kelloa, ehkä vois harkita siihenkin toista ratkaisua.

Lenniä ei nukuta, on niin kova vauhti mun sylissä. Yritän olla turhia juttelematta etten aktivoi mutta toisaalta otan nääkin yöhetket usein asenteella ihanaa laatuaikaa yhdessä vauvan kaa ja mikäs tässä seurustellessa. Nyt tuli mullekin yhtäkkinen kova nälkä ja eikun syömään, äkkiä tää tunti täs hereil meni ja ei me viel nukkuu päästä. Kirjoittelen loppuyön kulusta lisää vaik aamulla.

S