24.7.2012

24.7

Tänään 2. hääpäivämme ja 10 vuotta siitä kun mä kysyin et ruvetaanks oleen. Sain ison neilikkakimpun aamulla sänkyyn, kukat samat kuin häissämme ja kimppu kaunis kuin morsiuskimppu!

Muuten sovittiin et ei mitään ihmeellistä tälle päivää, ei yllätyksiä vaan mukavaa yhdessäoloa. Tehtiin porukalla hyvää ruokaa, maustamatonta kanaa kera pippurin, suolan, kerman ja homejuuston, basmatiriisiä ja uunikasviksia; kesäkurpitsa, sipuli, tomaattia.

Nyt ollaan oltu kohta pari tuntia vierivieren pötköllään, lapset nukahti ihan samaan aikaan päiväunille, me aikuisetkin hetkeks mut jotenkin sitä kroppa käy kierroksilla ja ei osaa nukkua vaik väsyttää. Esa lukee mulle tos uutisia ja mä tätä kirjoittelen samalla.

Nautitaan viimeisestä lomaviikosta, yritetään olla vaan ja kerätä energiaa tulevaan arkeen.

Lenni avas timmulit nyt ja Linokin nousi pystyyn. Kahvia tekee mieli kovasti ja iski lähtee nyt hakeen pullat meille kyläkaupalta.

Lenni söi kiinteää eilen ekaa kertaa, maisteltu on nyt viikon aikana lusikan kärjeltä tuoretta mustikkaa ja yhtenä päivänä imeskeli vesimelonia. Avokadoa syötiin eilen ihan reippaasti, muutama teelusikallinen. Kokeillaan tänään taas, tää siks että toivoisin itselleni pidempää unipätkää öisin, jätkä kun syö melki tunnin välein. Kuukausi onneks viel pärjäillään pelkällä imetykselläkin joten pientä kokeilua vaan ja päiväunet kunniaan!

Hääpäivämme vietto jatkukoon nyt kahveilla ja yksinkertaisella yhdessäololla ulkoiluineen. Illalla grillataan. En mä aamun jälkeen tätä merkkipäivää sen enempää muistellu mut onhan kiva vähän nostattaa päivään fiilistä pikkujutuilla.

S