14.7.2012

Timmuleis uudet räpsyt

Mun ihanat uudet huolletut ripset. Niin luonnollisen pituiset ja silti näyttävät. Tää kuva ei ny paras mahd, muuten ilman meikkii ja nappasin vaan innoissani ite itestäni kuvan. Katse on taas iloisempi ja voi lähtee katsomatta peiliin pihalle, se näin kesällä ihan parasta, sen kun vaan astelee ovesta pihalle yöpaidassaan ja läpyttimissä ja kohtaa onninpolulla muita ihmisiä niin kai sitä muut näkee jo kauas et toi on vasta heränny mut ripset pelastaa ilmeen!

Vietettiin iltaa tänään mun mutsin luona. Siel oli heidän oman maan mansikoita, namii.

Olin päivällä Lennistä erossa ekaa kertaa 2h ja äkkiähän se aika meni. Hemmottelin itseäni auyerveda hoidolla, jota kyl sovellettiin klassisen hieronnan ja kasvohoidon yhdistelmällä. Äidin serkku on perustanut Luomuhoitolan, jalkakylpy aluksi ja lopuksi teetä. Niin ja arvatkaas mitä söin samalla kun sain jalkani kylpyyn.

Meillä kävi vanha koulukaverini miehensä kanssa matkallaan Ilosaarirockiin ja heillä oli raakajäätelöä sekä raakakääretorttua mukanaan. Sain kulhooni isot palaset kumpaakin ja enhän niitä siinä kotosalla ehtiny nauttiin, kippo etupenkille ja makuelämysten sfääriin pääsin hoitolan tuolissa herkkuja maistellen. Niin hyvää ja niin ravitsevaa.

Esa lähti aamul pumppaan vesiä Mänttään talojen kellarikerroksista. Niin paljon on satanut vettä että viemärit tulvii ja saappaan varsi ei riitä. Voi ei heitä joiden kodit vaurioituneet, eihän tuollaista osaa ajatellakaan.

Lapset oli parituntisen mummilassa hoidossa, kun palasin, siel ne raitapaitaset nukku tyytyväisinä, tosin heti rupesin Lenniä syöttään, pullolle oli irvistelly. Oon saanu max 60ml kerralla ulos, vieläkin melkos vaikeaa, mut tavoitteena olis saada maitoo reippaasti talteen jotta saa Lennillekin smoothiet ja soseet siitä myöhemmin tehtyä.

Tänään oli lämmin, oltiin pari tuntia ulkosalla ihan uikkareissa, terassilla Lennin kans seurattiin kun iski ja Lino teki hommia. Esa siisti kuorekkeella pihaa ja Lino työnteli kottikärryjään.

Huomenna tavataan ihmisiä meren takaa pitkästä aikaa samalla syöden mansikkakakkua, huomiseen!

S