23.7.2012

Kemuja kemuja

Viikonloppuna on nähty paljon ihmisiä, siirrytty kemuista toisiin ja syöty ihania herkkuja. Eilen oltiin eka aamupäivä paloasemalla ja melki sieltä suoraan Jennyn 3v synttäreille, siel oli upee barbiekakku, lapsilla meni leikit ihan nappiin keskenään ja siellähän me syötiin viel illallakin porukalla terassilla. Oltiin ajateltu et ollaan vähä aika vaan mut ihmeesti sitä itekin jaksoi kokopäivän ja Lenniä vietiin sylistä toiseen, ihaninta oli vuorovaikutus ihmisten kans joita harvemmin näkee ja kuulla heidän kuulumisiaan kiireettömästi.

Tänään sunnuntaina halusin olla aamupäivän kotosalla että saisin pestyä pyykkiä ja niin pesinkin kolme koneellista ja pyöriteltiin Linon kans lihapullia. Tänään oli ihan hyvä fiilis pitkän ketutuskauden keskellä. Lenni on mulla asustellu nyt ihan urakalla kantorepussa ja oon ihan fiiliksissä kun kaikkee saa taas tehtyä, jopa niitä lihapullia. Tosin niistä ei taaskaan tullu niin kovin hyviä, joku mua niissä tökkii ja veikkaan valkosipulia, sipulin kuullotin pannulla ja olis kai ollu syytä valkosipulikin niin olis miedontunut. Pääasia että Lino tykkäs.

Päiväunien jälkeen suunnattiin mehukesteille kummitytön kotiin. Siel oli herkkuvartaita; mansikoita kastettuna suklaaseen, vaahtokarkkeja, sydämen muotoisia vesimelonin palasia, ananasta, niin hyviä! Jutusteltiin ja leikittiin heidän uuden valokatteen alla ja nyt on terassilla taatusti enemmän käyttöä ja sisustusmahdollisuuksiakin kun tällaisena sadekesänä ei kai muuten paljoo tulis siel oltua.

Mehukesteillä ehdittiin olemaan tunnin verran kunnes siirryimme muorin ja vaarin 40v juhlapäiville. Ovat siis olleet niin kauan yhdessä ja syötiin mansikkakakkua sen kunniaksi. Vielä vuoden alkupuolilla oli epävarmuutta että saadaanko tämä päivä kokea Vaarin sairauden vuoksi ja niinhän se saatiin, hienoa kun jengi koolla ja iloinen tunnelma ja puheensorina. Muori sano tänään "mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus".

Aamulla Lennon 5kk neuvolaan.

S