8.7.2012

Lumileopardi

Tälle sunnuntaille oli luvattu rankkasateita ja ukkoskuuroja, jopa vielä tänään aamulla sääuutisissa! Rohkeesti valmistauduttiin Korkeasaari- päivään ja täällä ollaan, sateista ei tietoakaan. Aurinko paistelee ja helle hemmottelee.

Yöunet jäi tod vähiin, ehkä nelisen tuntia unta, nyt iltapäivällä rupeaa voimat pikkasen väheneen ja päiväunien tarve kovenee, meil onneks hyvät eväät ja nyt just sapuskat naaman edessä.

Aamulla ensitöiksemme avasin terassin oven ja mikä kostea ilma siellä oli vastassa, ihan thaimaa- keli, kuin suihkupullolla olis iholle kosteutta suihkinu. Syötiin ihana aamupala ja tehtiin rauhallinen lähtö bussilla kohti kaupunkia. Lino odotti niin kovasti linja- auton kyytiin pääsyä.

Käppäiltiin hiljakseen kampista kauppatorille, matkalla kaikkea kaunista, ihania liikkeitä, upeita rakennuksia ja autoja. Ihmiset niin sunnuntaihengailufiilareissa ja näteissä mekoissaan ja värikkäissä shortseissaan. Tuntuu kyllä kun olis jossain kauempanakin. Suomi- matkailu kunniaan!

Niin meillähän on Annenkin kans luvassa Tre- lomailua ja hengailua. Tampereella upeita paikkoja, missä ei edes oo tullu käytyä.

Tiikerit oli nukkumassa, Lumileobardi nähtiin niinkun saukot ja apinatkin. Kohokohtia Linolle kai laivamatka, bussi, apinat ja jäätelö. Ihana ilma!! Nyt Lino nukkuun kärryihin ja Lenni reppuun. Hesan puolelle viel johonkin ihanaan kahvilaan!

S