31.7.2012

Biitsillä

Startattiin aamulla rannalle tai siis nukuttiin kymppiin ja rattailla oltiin klo11. Rannalla oli kova tuuli ja ei ollenkaan kuuma, varsinkin kun pilvet pikkuhiljaa peittivät yhä enemmän taivasta, teki mieli jo paeta mahdollista tulevaa sadetta.

Ei oo kertaakaan oltu kirkkolahden rannalla uimassa tänä kesänä, viime kesänähän oltiin siel melki joka päivä työpäiväni päätteeksi. Linon kanssa sovittiin että nyt kun Lenni on mukana, niin ei saa mennä kastelemaan shortseja, äiti ei nyt pääse uimaan vaan leikitään tässä rannassa. Kun sain Lennin nukutettua syliini, vaunuihinhan ei nukahda kuin ani harvoin, ei tänäänkään vaik puoltuntia lykkäsin joten miks yrittää väkisin mut välillä sitä tekee mieli koittaa josko tälläkertaa. Syötin nukkuvan lapsen ja siirsin vaunuihin nukkumaan. Ja Linon kanssa päästiin uimaan ja riehuun veteen. Olisko vesi nyt 22 asteista.

Meillä pakkanen reistaa ja veinkin anopille turvaan tämän vuoden marjat, muuten tyhjennän nyt tällä viikkoa pakkasesta kaiken mahdollisen..hirvipataa huomenna, marjoja reippaasti puuroon jne.. Pakastin pitää sulattaa, siel joku tuuletin jäätynyt ja ei pääse laskeen lämpötilaa. Pakkasemme on siis ollut nyt muutaman vrk vain -14- -18 astetta.

Haettiin luomumansikoita suoraan tilalta perjantaina. Mansikoihinhan myrkytetään suuret määrät torjunta-aineita, riippuen toki tiloista ja varsinkin lapsille ei suositella annettavaksi tavallisia mansikoita. Itse syön kyllä tavallisia ihan reippaalla kädellä kunhan ovat kotimaisia, mutta lapsia ajatellen nyt ekaa kertaa luomuna. Mansikat ei vaan ollu kauheen hyviä, tosi märkiä osa ja pari pohjalla homeessakin. Tilan isäntä kyllä mainitsi että joukossa märkiä yksilöitä ja siksi ylim olivat laittaneet per loota. Perkasin osissa koko viikonlopun aina kun ehdin. Mansikat on meille herkkuja talven pimeinä iltoina ja tuovat iloa ja kesän lämpöä keskelle kylmyyttä, joten siinä perustelut miksi haalin mansikoita runsaalla kädellä.

Olympialaiset jumittaa teeveen ääreen jos rupeaa niitä katsomaan, parempi vaan nukkua kaikki mahd aika joten hyvää yötä.

Viel..eilen kävin juokseen kunnon hikilenkin, nyt on tullu yks lenkki per vko, hyvä fiilis tulee ja siis vaan puolentunnin juttuja. Tulee sellanen yhtäkkinen himo kun saa Lennin syötettyä et nyt mä lähden kaamalaisen kanssa juoksemaan : )

Mitäs muuta tänään, kotona tulee imuroitua nyt useammin sillä Lenni tykkää nukkua kantorepussa imurin hurinassa. Aina siis kun poikaa tuskastuttaa ja väsyttää mut uni ei tule niin reppuun ja pomppimisen sijasta tehokasta siivoilua.

Huomenna sirkus yläkentällä, haluaisn mennä Linon kanssa.

Mitäköhän Riikalle kuuluu sinne kauas vaikkei ny kauheen kauas mut kuiteskii!? :)


S