26.6.2013

Helleasu

Täs kuvas näkyy myös uus kärrypolku. Tuo pihan loiva sivurinne on ollu huonol hoidol ja nyt Espe teki siihen liuskekivistä luiskan..pääsee rattailla, saumataan viel hyvin kivituhkan ja laastin sekoituksella, suodatinkangasta ja haketta havujen kera muualle, tulee nätti.

Mul oli töissä tänään tuo valkoinen kaunis Sennin pusero ja roosan väriset caprit sekä varvastossut mut kun pissutin koirat töiden jälkeen ennen Tampereelle lähtöö, vaihdoin kaupunkilaisvaatteet. Shortsit on Tiger of Swedenin alelöytö Stockan verkkokaupasta. Kengät ostin häihin Mantereen puljusta parilla kympillä siis kolme v sitten, Minna Parikka 2.laatu. Ihanat mummokengät mut must sopii just tollasen asun kaa. Ei ole mitkään parhaimmat kävellä..siis ei meinaa pysyy jalas ja pitää ääntä, sukkien kaa meniskin, on kai vähän liika isot, vähiin on käyttö jäänyt, ehkä tänä kesänä noiden kenkien aika. Tukka ollu pari päivää korkealla ponnarilla, ihan kasariysäriolo : )

Stockan verkkokaupasta tilasin myös pyyhkeitä, lakanoita, pojille vaatetta ja termospullomukin, iso ja mieletön kun ei vuoda vaik kassinpohjal pyörii järkkärikameran kans. Pyyhkeistä suurin osa läks Sennin kainaloon tänään. Paljon palautankin mut muutama helmi löyty kuten Lapuan Kankurin mustaharmaat pyyhkeet (ei näy mun hiusväri), Marc o Polon raidalliset lakanat, ne shortsit, Lennille benetton paita ja housut yht. kympillä ja lehti/puutelineet takan viereen, jotka ovat olleetkin jo kauan ostoslistalla ja on niin hienot nyt. Kuvaa niistäkin jossain vaiheessa. Aleshoppailua netin kautta ja kun ei tarvii maksaa viel mitään, lasku tulee peräst kun tarvittavat palautukset on tehty, ihan paras nettikauppa, ihanaa!

S