30.6.2013

Niin taivaan täydeltä

Fiiliksissä täällä! Mieletön festarikeikka ja toi kuva kertoo koko päivän saldon. Klo tos n. 02 ja sataa taivaan täydeltä, mut meitä ei haittaa pätkääkään, kylmäkin tuli vasta myöhemmin. Sade odotutti suojelle festariväkeä kastumasta ja alkoi puolenyön jälkeen. Kesäkuteissa tappiin asti ja viel Areenalle jamittaan vikat danssut kuskia odotellessa.
Oltiin tasan 12h reissussa ja ylitti odotukset..odotuksiihan ei ollu. Oli jo kerrassaan hienoa vaan istua mökin terassilla ihan omissa oloissaan tai räkättäen toisten jutuille, ei huolta kenestäkään, ei vaipanvaihtoo, kaikkee fiilistelyä vaan.

Äiti ja täti ystävineen mökissä festarialueen vieressä, tukikohta, hengailupaikka, rentoa meininkiä. Heil oli jo viidennet iskelmäfestivaalit ja kolmas festaripäivä meneillään. Vuoden kohokohta aikuisille suunnatut festarit huippuesiintyjineen. La esim: Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Jesse Kaikuranta, J Karjalainen, Kaija Koo, Eppu.

Lääkärin määräyksestä kossua kaivoveden, sitruunan, suolan ja arginiinin kera, hyvät drinksut ja sopiva hauskuus. Ihanat korkkarit jalas, naisellinen olo, eikä se imettävä äitilehmäolo, mikä arjessa läsnä vaan tää oli tietty virstanpylväs et lapset jo noin isoja et mul joskus ihan omaa aikaa kokonaista monta tuntia.

Lapsilla oli menny erittäin mukavasti ja Lenni nukkuikin isin kainalos aamuun asti, yöl kävivät mysliä syömässä ja mä nukuin yksin muutaman tunnin ennenkuin poika tuli kainalooni ja neljän tunnin unien jälkeen jo toinenkin tuli äidin päälle ikävissään. Päiväunet pelasti ja taas jaksaa.

Huikee kokemus ja täysin riittävä tässä vaiheessa. Yhtään pidempään en poissa haluaisikaan olla. Kaunein näky yöllä kun tulin kotiin... kaik kolme vierivieren sängyllä <3

S