14.6.2013

Rahkonen edelleen

Tänään on ollu ihana päivä..verrattuna kahteen edelliseen..oli jopa hetkiä kun en tuntenut kipua..nukuin yön todella huonosti ja aamupäivällä sain mahdollisuuden torkahtaa ja siitä tuli niin hyvä olo.

Järkkäiltiin äiten ja lasten kaa kämppää kondikseen..Linokin niin autto hienosti..keräs lelunsa, vei pyykkejä paikoilleen..jotta kerran kuussa siistijä pääsi meille jynssäämään paikat kuntoon. Täs fyysisessä heikkoudessa on ihan mahtavaa et joku muu tamppaa matot ja mattotelineenkin sain tänään pihaan, oon unelmoinu siitä jo monta vuotta, jeeee!

Siirryttiin äiten pihaan lasten kans..äite myi vanhat urut ja pesukoneen fb ryhmässä ja 5min oli menny ja nyt urkujen hakija tuli. Urut on mieletön paketti, en muista miksikä sitä kutsutaan mut kaks rivii koskettimii ja polkimet ja kaik, musikaaliselle tytölle meni, ihanaa et niistä oikeesti hyötyä jollekin, vaik mä hiukka haikeena urkujen perään.

Lenni nukahti syliini puutarhakeinuun ja sen nukkuessa Lino leikki parkkitalolla nurtsilla ja mä selasin joku 10lehtee siinä lämpöisessä auringonpaisteessa. Kaikki ihmiset jotka kohtasin, kauhistelivat kasvojani, ei sitä ite muista et näyttää niin järkyttävältä : )

Valvotin itseni tahalleen tänne yhteen asti että saan nukuttuuu tänä yönä sikeesti, heippa!

'S