18.6.2013

Mikä ihanuus olo!

Mikä olo..mieletön! Ei ollu viel kolme tuntia sitten, tää koko päivä on ollu rankka..kouristuksia, huonoa oloa, kipuja ja miten nyt yhtäkkiä näin upee olo.

No voi olla että meni yhtäkkiiä ohi mut mitä tein erilaista just nyt niin join Havupuu-uutetta kera pellavarouhepuolukkasekoituksen ja kuivattui mustikoita. Tän pari päivää oon eläny jäähdytetyllä inkiväärivedellä mis suolaa ja syöny vauvojen hirssi- ja riisipuuroa ja mietoa kasvisosekeittoa.

Miten tuntuukin niin helpolta vaan olla! Pää on melkosen negatiivinen kivuissa ja nyt vaan voi helposti hengittää ilman huolta ja murhetta. Toivottavasti tää olis nyt tässä. Olen varautunut kuukauden vihloviin kipuihin leuoissani mut kunhan pystyn syömään muutakin kun nestemäisiä ja kävelemään ja huolehtimaan lapsistani. Kyl on kamalaa olla kipeä ja jälleen tääl pohdin heitä jotka sairastavat kuukausi tai vuositolkulla..se vaatii luonnetta ja sisua.

Oon saanu iloa monista pienistä asioista viime päivinä kuten
- Lino kävi yksin suihkussa ja pesee hienosti kainalot ja pepun..sammuttaa suihkun ja pyytää apua kylpytakin kanssa. Hakee itselleen vaatteet ja isänsä tokas 'nyt menee jalat samaan lahkeeseen' ja toinen vastaa vaan et 'joo'.
Tilanteena oli niin hassu ja jotenkin herätti et poika on vast 3vee.
- Olisko ollu Madventures alkamassa ja alussa sanoo Terrrrrrrrrve..Lenni oli mul siinä syömäs ja yhtäkkiä lopetti..nosti päänsä ja matki ihan samalla äänellä..ihana ja me saatiin koko porukka hyvät naurut.
- Äite vei Masin eilen illal heidän luokseen ja hetkeä myöhemmin Esa kutsui koiria iltapissulle..ihmetteli kämppää kierrellen et missä se Masi ny mörköilee ja en pystyny naurultani ees kertoon : )

Nää on arjen tosi pieniä iloja mutta antanut niin paljon voimaa heikon olon hetkillä. Paljon muutakin ihanaa mut ei kaikkee muistakaan. Ei voi sanoo kun kiitos läheisille ja ystäville kaikesta avusta.

S