25.6.2013

Lasten leikkiä

Sunnuntaiaamun ensimmäiset sanat Linon suusta "tänään kun lähdetään mökiltä, voitais mennä Liikuntahallin leikkipuiston kautta" ..sovittiin ettei ihan suorilta, tänään kuitenkin ja niin oltiin kera Annen.

Oltiin pari yötä mökillä. Aattona enemmänkin väkee ja lauantainakin vielä meininkiä. Juhannussaunassa vihdoin itseltäni migreenin huitsinnevadaan, ihana tuoksu!
Espel oli vattatauti kaik pyhät ja ei ollu tietty voimia olla pystyssä vaikka parhaansa yrittikin nauttia juhannuksesta olostaan huolimatta. Miten sattukin just vapaapäiville.

Juhannus on vähän sama kun joulukin, ruokapainotteinen ja on ikävää jos juhlapyhinä sairastaa, jotenkin entisestään korostuu, varsinkin kun grillattavat sai odottaa jääkaapissa.
Mun grillieväisiin kuului kokonainen ananas, vitsit miten hyviä rinkuloita tuli, makeita.

Mä tääl valvon, nukahdin jo aiemmin kun Lennin nukutin ja heräsin kastelemaan ulkokukat, hiusten pesu, nautin iltapalaa, istuttiin vähän aikaa espen kaa vierekkäin ja sit jäinkin malttamattomana katsomaan Kosto sarjaa, näin edellisen jakson sattumalta viimeks ja jäin ihan koukkuun. Aikoinaan katsoin sarjasta ekat jaksot ja sillain tietää pääasiat ja on kyl niin käännerikasta meininkiä et tuolle sarjalle ei vedä muut vertoja, tosin 24/Jack Bauer oli aikoinaan yhtä menevä, mut Kostossa hyvää se että aseina on juonittelu ja ansat, ei niinkään perinteistä aseellista rosvojahtia. Hurjan jännä, huh. Yritän muistaa katsoa jatkossakin tai ottaa edes nauhalle.

Lenni on levoton, toivottavasti saadaan nukkua.
Terassilla oli tänään taas yli 30 astetta, upee kesä ollu!

S