28.6.2013

Sataa ja paistaa

Annen ottamii kuvii tääl viljelen taas kun omiikaan ei oo, voi kun saisinkin pian toimivan puhelimen. Mikä toi nimicolapullojuttu oikein on?

Nukuin jo 4h ja sit heräsin nälkään ja laittaan pyykit, peseen hampaat. Tääl teetä ja kauraleipää suolakurkuilla. Kohta uusille unille, ihanan sikeet unet jo takanakinpäin ja samanmoiset jos viel sais.

Katselin säätiedotteita lauantaille Orivesi ja Jämsä. Tänne on luvassa kolmen eri sivuston mukaan sadetta koko päiväks ja +18 ja Jämsään aurinkoo ja hellettä. Tajuton ero! Siis et kun tänne vettä noin paljon niin sitähän pitäis useammin tsekata josko puolentunnin pääs täst kylästä olis rantsukelit ja suuntais aina sinne aurinkoiseen kaupunkiin päivää viettämään. Niinkun nyt tehdäänkin.

Mua välillä naurattanu kun muori soittaa mökiltä (alle 30km) ja kyselee kelejä ja kertoo mitä mökillä, siis puheenaihe sekin mut huvittaa kun tapahtuu niin usein, mut todellakin kelit voi olla tosi erit ja on ollukin.

Paras oli muutama kesä sitten kun koko Suomeen oli luvattu rankkasateita ja me suunnattiin Yyteriin ja siel telttailtiin poutasäässä. Siinä nimenomaan lähdettiin karkuun sateita.

Nyt unille! Hu Tre päivä Lennin kaa, siis tänään pe.

S