2.6.2013

Multimedia message

Niin se vaan tuli juostuu läpi..ei ollu helppo..ehkä hurjin maratonkokemus koskaan ja nyt vannoin et ei enää..enkä oo aiemmin ees vannonnu sillä edelliskerroil olis voinu juosta enemmänkin..nyt teki tiukkaa ja itkua väänsin loppumatkan. Olihan se pirun upee tunne kaartaa siel stadionilla maaliin ja nähdä oma nimi screenillä..aika 5h16min.

Keli oli suht hyvä..alussa loistava. Ekat pari tuntii oli selkeää tai tihutti mut pari tuntii loppumatkasta satoi kaatamalla..ihan häiritsevä sade..litslots vaan kuulu kengistä.

Annen ja Antin kaa juostiin 29km asti yhdessä ja sit ne otti loppukirin..loppuajat viel auki..anne kiritti alle 5 tunnin.. Antti vähän päälle. Meidän porukan huippu oli Terhi ajalla 3.57, teki oman ennätyksensä.

Nyt väsyttää ja jalat on vähän kankeet mut muuten kaik hyvin. Lapset rakastaa tääl laival oloo ja leikkihuonetta liukumäkineen sekä pallomeri, junaratapöytä, leikkimökki, pleikkarit, laiva ruoreineen. Lasten leikkihuone on sopivasti ostoskadulla ja parasta ravintolaa vastapäätä joten jouhevaan käy.

Niinalle tätä tekstarii kirjoitin mut samal infoo blogiinkin : )

S