6.6.2013

Ukkosen jälkeen

Katseltiin ikkunasta porukalla sadetta ja ukkostakin, muutaman salaman se näytti muttei päälle tullu. Isi sai kutsun paloasemalle ja maastopaloja taitaa kyteä siel sun tääl..

Auringon taas pilkahdettua lähdettiin ulos, mittari näytti 20 astetta mut hupparin vedin päälle. Lino juoksi sellaista rundia Onninpolulla että tarkeni t-paidallaan. Ei lähdetty ukkosen takia sisulisäkisoihin, en mä olis muutenkaan jaksanu lähtee mut Lino olis halunnu juosta, ehditään ens viikollakin. Kivaa olla kotona ja pihalla, koirille heiteltiin kiviä. Masi kun etsii aina sopivan kiven ja tuo sen heitettäväksi. Keppejä tai leluja ei tuo..pelkkiä kiviä.

Eilen jo pelastettiin matoja kirsikkapuusta, ne oli eksyny ja osalla oli pipejä, tänään operaatio jatkui ja ne vietiin oktopodille sairaspetiin skeittilaudan päälle..piupalipaupali ne siel parani ja vietiin omiensa joukkoon hiekkalaatikon reunalle istumaan.

Lenni on menossa yöunille klo 20.11..ainakin toivottavasti, siks me ulkona juostiinkin että saan kiukkusen pojan pysymään hereillä mahd myöhään ettei enää päiväunia iltaan, tänään kun haluaa itekin ajoissa nukkumaan. Mun ajoissa on klo 23aikaan.

Haluaisin tehdä Lennille sellaisen kuvakirjan ifolorilla mikä Linollekin, se vei aikaa neljä yötä ja se kuvien valikoiminen todella työlästä. Joskus sen viel teen. Linonkin kirjaa niin usein tulee lueskeltua sille.

Tällä viikolla on nukuttu pitkään, kasiin-ysiin asti ja oonkin ollu sit pidempään töissä. Tai no tosi pitkään mut miten milloinkin se n. 5h asettuu. Oon niin onnellinen tästä ihanasta tilanteesta kun selviää lainoista ja jää viel ruokarahaa ja silti ehtii olemaan lastenkin kans paljon.

Projektia olis kotona paljon..en niistä ressaa mut kyl olis kiva selviytyä niistä joskus...kasoja, niitä piisaa paljon. Alakerta toimii mut yläkerta räjähtää, vaatehuolto ei toimi, talvivaatteet nurkas läjässä ja lakanat ei vaihdu eikä peseydy itekseen..kyl ne sit jokupäivä : )

Unelmoin mökillä käyntiä viikonloppuna, päästäis laiturille ja hiekkarantaan uimaan. Anne tietty mukaan. Näillä keleillä kelpaa mökkeillä ja näkis muoria ja isovaaria ajan kanssa.

Kaunis rauhallinen ilta.

S