11.6.2013

Ilman viisureita

Nyt oon himas, upee olo, se on ohi, puudutus viel päällä ja täs ihan itekseni sohvalla. Saan nukkua jos nukuttaa, voin katsoa telkkaria jos huvittaa, kasa vihreitä kirjoja vieres, pari uutta sisustuslehtee, suolakidelamppu, pikku tabi jos fb tai netti kiinnostaa, kaivovettä, kookosvettä, jäähdytettyä inkivääri-tulsi-kamomillateetä, arnicaa napsin tunnin välein ja jo viikon sitä otin pari kertaa pväs, vieressäni myös suolakiteitä, luonnonantibiottitippoi, jodia ja kaikenlaisia litkuja ja lääkkeitä mitä ne sielt anto mukaan mut jätän ne vähemmälle ja valkoisen valheen nyökkäsin kun kysy et aloititko antibiotit aamulla, en tosiaan aio syödä niitä vaan varmuuden vuoks. Jääkaapis odottaa kylmä vihersmoothie banaanilla ja hunajalla, herkku siis ja on siel suklaakauramaitoo jos tekee mieli viel herkutella.

Villasukat jalassa, kahden villapeiton välissä, ihan ok olo. Automatka oli rankka jotenkin. Ja mähän olin niin hullu et leikkauksen jälkeen kipitin Tullintorilla olevaan Biancaneveen hakeen ihanista ihanimmat trikoohousut, kerrankos Tullintorilla ja veri valu suupielistä ja näytin vaan tullinsuu kassia ja nyökkäilin myyjälle ja sain sovitettua housuist oikeen koon. Myyjä selitti et synnytyksetkin jääny kakkoseks viisurien poistoon verrattuna..et hän oli viikon ollu kipee, ystävä kerto et hänel menny parispäiväs..voi kun pari päivää riittäis.

Aamul meinasin myöhästyy, heräsin ennen seiskaa ja tankkasin itseni täyteen antioksidantteja ja nää perus litkut, söin neljä leipää teen kera, siks jos en pysty leipää syömään vähään aikaan. Se Uotilan kauraleipä on niin hyvää yrttivoin,juuston ja suolakurkkujen kera. Lapset nukku lähemmäs kasiin ja olin ihan valmis tavaroineni et nostan vaan lapset pyjamissaan autoon mutmut.. lenni se sonti ja pesulle mentiin, eteises sit haistoin et ei oo totta taas ja taas pesulle. Linokin meni siinä vessaan ja sillä välin kun hain Lennille vaippaa oli tää paskonu lattialle ja levitteli sitä ympäriinsä.. Lino oli siinä jumissa vessas kun koko edusta peetä täynnä ja tääl haisee vielkin vaik pesin sen moneen kertaan pesuaineillakin..yökyök ja kello se juoksi. Jätkä pesulle taas ja päästiin lähtemään lopulta puoltatuntia myöhemmin. Lapset mummille ja mä lankasin Tampereen liikennevaloissa hampaitani. Onneks oli lääkärikin myöhäs ja ehdin peseen hampaat. Ihania tyyppei ne..kivoja juttuja, rentoutti kun sai kuunnella hauskoi juttui Turun saaristosta ja jugend talon upeudesta jne..

Varotin heitä et mulla ongelmia puutumisen kanssa..mut eihän ne uskonu ja sanoivat ei oo ikinä sellasta heil tapahtunu..no toimenpide olikin yllättävän nopeasti ohi..se poran ääni leukaluussa oli ihan kamala, piteli päästä kiinni ja revitteli leukaani että sais hampaan liikkumaan..mä tärisin ja inisin..se sattu..sydän hakkas ihan törkeesti..lääkäri sano et nyt otti tyttöö niin koville et toista ei oteta..mä siihen mumisin et nyt vaan otetaan se toinenkin. Kerroin et sattuu edelleen tonne oikealle puolelle ja se vaan et ei voi sattuu..no usko ehkä sen verran ja laitto viel yhden puudutteen sinne vaik hammas oli jo revitty..sinne sattu koko ajan ja ei se oo helpottanu kun oikeestaan vasta nyt. Vasen puoli meni leikiten..yhtään ei sattunu..ei kyyneliä vaik oli se hurjaa miten runno leukaani. Upeaa et kaik oli alle tunnissa ohitse ja nyt todellakin olen tässä Kaaman rontti kainalossani.

Oma aika..tää on mieletöntä, en kaipaa tälläistä yleensä mut kun tälläisen hetken saa niin onhan tää ihanaa. Kyl mä pyykkii pesen mut mitään muuta ei ny tarvii tehä. Viimeyönä kun tuli vaatteetkin melki kaik järkkäiltyy. Nyt on taas arnican aika, tilasin tohon Oriveden luontaistuotekauppaan D6, auttaa toipumisessa haavojen ym muiden ruhjeiden..mustelmien, synnytyksen suhteen jne.. Synnärin jälkeen mul oli D30..mitä pienempi..sitä fyysisempi ja isompi parempi traumaattisiin. Lapsille annan aina jos tulee haava tai paha kolhu tms..muutaman rakeen suuhun. Tää on sellanen mikä olis hyvä löytyy jokaisen ihmisen kaapista. Laskee turvotuksenkin usein jo vartissa.

Toiset ei usko homeopaattisiin mut meil niin hyvät tulokset näiden kans ollu, et parempi näitä yrttejä kuin lääkkeitä joiden tehosta, sivuvaikutuksista ja sisällöstä ei varmuutta kehon hyvinvoinnille. Ja viel kun aloitin nää pölinät niin belladonna hyvä kuumeen laskuun, sekin testattu monesti ja aina toiminu..ledum rokotusten haittapuolien ehkäsyyn sekä hyönteisten puremiin..sekin toimii 10min..ja loppuu kutina. Aconitumia jos meinaa tulla kipeeks..niin eipä tuu jne. Kokeilkaa jos kiinnostaa. Purnukka maksaa n.18e ja kestää varmasti vuoden jos kaksikin. Käsiteltävä puhtain käsin tai ennemmin korkilla tai muovilusikalla.

Tälläisii aatoksii tuli ny.
Ei oo viel kasvot turvonnu mut nyt kylmää poskeen ja timmulit kii. Niin mieletöntä et se leikkaus ohi ny, jännitin aamul aikalailla.

S