22.12.2013

Enkelikirkossa aasi

Lenni laulaa tääl viel nukahtaesaaankin Hiljaa hiljaa, joulun kellot kajahtaa..
Oltiin tänään Enkelikirkossa muorin ja vaarin kaa ja olihan siel isompi kummityttömme perheineen sekä lukuisia tuttavia. Kaunis tilaisuus!

Viimeks olin kirkossa kun Lino oli vain vajaa 2kk ikäinen. Mentiin ihan kahdestaan ja oli kaunis pakkaskeli, toisin kuin nyt sataa kaatamalla vettä.
Tuolloin kyynelehdin kirkossa, olin niin onnellinen vain siitä, että minulla oli sylissäni oma lapsi josta kasvaisi joskus iso poika..katselin niitä edessä laulavia lapsia ja olin pakahtua rakkaudesta Linoa kohtaa, hänkin joskus laulaa, esiintyy ja kaikkia pikkasen jännittää.

Tänään meni kirkossa olo syömiseksi ja nauramiseksi. Pojat nostettiin suoraan päiväunilta joten banaanit ja leipää kassiin mukaan ja takarivissä niitä mutusteltiin.

Pojat kiipeili ja hyöri ja pyöri..Lenni näki alttarin edessä aasin ja kun juuri Pappi puhui rauhallisesti, Lenni innoissaan kailotti Ih Hah HAa, kimeällä äänellään ja loi meihin katseen, et katsokaa mitä löysin!!

Kirkossa oli paljon tyttöjä ja Lenni onnessaan osoitteli tyttöjä ja on jaksanut kertoa kaikille tänään, kirkko, tyttö, hiljaa hiljaa, puori, vaari.

Linolla oli todellakin vaikeuksia pysyä aloimlaan penkissä ja syliä vaihdeltiin ja mielenkiintoa pidettiin yllä jutustellen ja kynttilöitä laskien jne.. Tilaisuus oli lapsille juuri sopivan mittainen, söpöjä enkeleitä.

Nyt illalla kirkossa esiintyi Tarja Turunen, jos joku kävi niin muistakaa kertoa et millainen oli!?

S