20.12.2013

Tippukeittiö is back

Pikku huone
Pojat ovat niin innoissaan uusista asioista huoneessa! Paljon on viel tehtävää ja mietittävää mihin kaik lelut sijoitellaan jotta saadaan tuo sänkykin tyhjäksi tavarasta, mut huone on jo tosi kiva! Elää aina tilanteen mukaan.

Pojat tarjoili toisilleen omenalohkoja tippukeittiössä ja kohta mennään isoon keittiöön riisipuurolle.

Tuo vanha kaappi on mielettömän kaunis niinkuin vanha sänkykin, tääl on kaikki vanhaa kuten sennin ja mun vanhat lelulaatikkopenkit ja Vehkalahden koululta pulpetti, mikä autotallissa väliaikaisesti. Kaikki saatu vähintään pitkään lainaan tuttavilta.

Sain 4vee joululahjaks ton jakkaran josta selkänoja mennyttä mutta toimii lasten pöytänä leikeissään.

Tän huoneen haasteena on aina ollut se, että kun muualla kämpässä siivotaan niin tänne ne tavarat vaan tungetaan, ikuinen työmaa siis. Nyt kun tyhjennettiin 6 pikkuikeasäkkiä tavaraa ja vaatetta niin tuntuu että on kivemmin tilaa. 

Mukavaa viikonloppua!!

Me nautitaan tänään kotona puuhastelusta piiitkästä aikaa kotona koko päivä, illalla meijerille puuhastelemaan ja tonttuilemaan lasten kaa. Viikonloppuna ohjelmassa perinteiset sukujuhlat ja sunnuntaina enkelikirkko. Näitä ennen tääl odotetaan kuin kuutanousevaa Anne Immasta meillä käymään!! :)

S