16.12.2013

Jäätiköllä

Neuvolan pihas
Koppa-sankari ja Linon uudet nahkarukkaset
Morjes mikä keli!
Olishan sitä saanu olla nastalenkkarit jalassa kun kotoo läks kohti neuvolaa.
Juu aattelin että tää,meidän tie on vaan jäätikköä, sillai ettei eteenpäin päässy ja sai rattaita työntää penkanpuolelta, mutta mutta kun päästiiin tuohon ohitustien kävelytielle, niin miten ihmeessä se voi olla tossa kunnossa klo10, miettii niitä kaikkia jotka kävelee terkkariin ja kylälle jne.. Tost kuvast tost toisest kuvast näkyy mitä peiliä se on, neuvolan pihas olikin hiekoitettu.

Kun mennessä sitä mäkeä yritin kavuta ylös, niin valuin vaan alaspäin, laitoin Linon kävelemään koko matkan ja hitaasti päästiin etiäpäi, Lino kaatu 20kertaa ainakin, huh mikä matka, niin lyhyt mutta haastava. Oli ihan helkkarin hauskaa liukua alas kotiopäin, siis oikeesti! :D

Linolla oli 4vee neuvola. Kaik meni niin hyvin. Sil silmät loisti kun sai puuhastella kaksin tädin kaa, askarrella, kirjoittaa, näyttää osaamistaan jne..

Lempiväri oli vihreä..siis tummanvihreä :) ja paperille oli kirjoittanut Lino Lahti, painoa 15,5kg ja pituus nyt unohtu tsekata.

Tänään tapahtunut paljon kaikkee, meillä oli ystävät jo kotona odottamassa ja porukalla tehtiin hirvipataa punaviinikastikkeessa, riisiä ja siitakesienikerma-kastiketta, ihania makuelämyksiä!!

Lenni nukku reilun 3h ulkona rattaissa ja ehti leikkimään onneksi pikkasen kavereiden kaa joskin heille tuli uniaika ja meil Linokin väsähti päikkäreille kolmen jälest.

Viideltä lähdettiinkin tutustumaan ystäväni rakentamaan hirsitaloon, nainen ja kaks pientä lasta ja mieletön talo omin pikku kätösin askarreltu, vau!!
Laitan kuvan sieltä, viel muutamia kalusteita puuttuu joten sisustuskuvia ei tullut viel otettua. Kivikuvia sitäkin enemmän.

Kotio iltapuurolle ja nyt unta ja valmistautuminen huomiseen päivään, tas on melkosen monta asiaa hoidettavana ja hienoo olis saada nuo paketit 6kpl lähtemään maailmalle.

Heippa :)

Ja jos joku ei viel oo antanut joululahjoituksia, niin eipä sitä itelleen parempaa lahjaa voi antaa kun auttamisesta saatava lämpö sydämessä.

Miten tää väsymys menee ohi..aina!! :)