4.12.2013

Hulluttelua Hervannas








Tänään käytiin poikien kanssa vyöhyketerapiassa ja Hervannassa mummulla.. sain monta ahaa elämystä tänään tulevaisuuden varalle ja niin se vaan on ollut rento fiilis nyt illalla...paitsi juuri äsken..

Maksoin laskuja ja jäi pari kymppiä tilille..joulu tulossa, kalkkunat ja kaik, nyt oon eläny yli varojen, ketuttaa ihan huolella, mut onneks on vakityö ja tilanne korjaantuu muutamas kuukaudessa, ei vaan tällaista tilannetta oo parii vuoteen ollukaan eikä haluais varsinkaan joulukuussa. Tää tieto taas monille kai liian yksityistä mut kaikkihan me joskus persaukisia ollaan, mitä sitä salailemaan.

Käveltiin tänään Linon kaa käsikädessä kiikanmäki alas kotiin, hienosti jaksoi kävellä 1,5km, juteltiin asioita, ulkomaan matkoista, hiihtämisestä, temppulautailija poikaa käytiin kurkkaamassa ja otavaakin ihasteltiin. Yritän ottaa tavaksi, että ulkoilemme aina n. klo 18-19, on se sitten pulkkamäki tai lenkki mut ulkoilma tekee hyvää ja antaa energiaa vaik se pukemistouhu ei aina kovinkaan antoisaa.

S