10.12.2013

Pojat nukkui jo


Tulin palaveerist kotio 22.15 ja pojat tietty nukkumassa. Ikävä jo niitä kun ei päästy olemaan yhdessä tänään. Hölmöö hakee lapset hoidosta ja kurvata suoraan mummin pihaan, mihin isi tosin tuli vartti mun jälkeen, mut silti.

Pojat tosin niin isoja ettei edes ikävöi mun perään yhtä iltaa. Huomen aamu tosin voi olla kinaa äidin huomiosta ja sylistä, kyl sen aina saa tuntea kun ollu vähän aikaa pois.

Lino kysyi et äiti harmittaaks sua mennä illaks töihin, mä siihen et ei harmita mut  tulee teitä poikia ikävä.

Oli ihanaa olla kerrankin ihan rauhassa kiireettä, ei tarvinnu kelloa vilkuilla, isänsä hoitaa pojat nukkumaan jne..näin ei ollu mahdollista viel keväällä. On ihmeen vapaa olo..nytkö jo mun vauvani ovat näin isoja..ei äitin tissiä enää tarvitakaan. Aikas mieletön olo.
Jotenkin myös sellainen että nyt työt ja kotielämä tasapainossa, siis sopivasti kumpaakin ja just kolme vapaata kotosalla lasten kans, tää viikko viel arkea ja sit jo joululomalle. Lasten hoitotäti kolmisen viikkoa lomalla ja meil myös vuoden paras aika tuhlailla kesälomia.

Kylmä hyr, niin tääl makkaris sekä pihalla. Meil häikkää täs lämmitysjärjestelmässä, pitäis olla niin yksinkertainen, senkun rullasta kääntää mut paskat, joku ei pelitä ja tääl vuoden aikana käyny jos joku ammattilainen sääteleen mut ei vaan tasapainoa löydy.
Sain lahjaks vuos vai pari sitten mustan merinovilla-asun ja sehän mul päällä lähes öin ja päivin, päiväl vaan vedän housut ja neule päälle.
Kätevää.. Yöasu -> työasu :D


Nyt unta..7h päästä kello soi ja rulianssi alkaa alusta. Mut hei vitsit miten kivaa oli palaveerata työjuttuja yötämyöden! :)

Oikolukematon..niinkun aina..en ees seur pvänä muista mitä kirjosin hetken mielijohteesta yöl tänne..aina sama juttu ;)

S