28.12.2013

Tapaninpäivän tyyni tahti








Immaska jumppaa :)


Kynttilöitä!!
Tapanina nukuttiin lähes kymppiin asti koko sakki, aamupalailtiinkin vasta klo 11, niinkun tänäänkin. Vähänkö on lomalla rytmit muuttunu.

Pyöräilemässä päivittäin, milloin milläkin fillarilla. Tuo Linon tasapainopyörä on meillä välillä sisällä, välillä ulkona. Lenni ei ymmärrä viel polkemisesta mut kauheesti haluaa pyörän kyydissä istua, naru ohjaustangossa josta vedän ja hienosti kyl osaa ohjata mut jalat ei löydä tahtia.

Kaik pojat lähti mummille syömään ja ite pääsin kipittämään kohti salia. Anne siel jo vartos ja ihan pihalla kun olin tästä uudesta elämyksestä..eihän tässä oo ite tullu päätettyä mitä liikuntatuokiollaan tekee moniin vuosiin ja kannatankin ohjattua toimintaa tällä hetkellä, saan ihan tarpeeks ohjata arkee kotona ja on kivaa et jumpas tai joogas joku kertoo mitä teen. Mutta eihän mun tarvinnu katsoa kun annee niin samat perässä, tosin painot ei mee yksiin, en jaksa sellasia painoja nostaa. Käsivoimis pärjään, mut kaikki muu heikkoo. Oli muuten helkkarin hauskaa siel salilla ja roikuin kun viimeist päivää.

Ideoin että salilla olis kiva järjestää joskus vaik juhlat kun niin hyvällä paikalla tai joku jääkiekkopelin seuraaminen porukalla tms..

Lapset oli hoidossa muutaman tunnin ja sain laittaa paljon kynttilöitä kotiin vahtimatta että joku polttaa kätensä, käytiin kylvyssä ja rentouduttiin ja kodinhoitohuoneenkin ehdin siivoamaan.

Nyt tuntuu lomalta kun ehtii loikoilla ja lukea lehtiä tosin teen sitä taas öisin kun ei mua nukuta ennen kahta yöllä, illalla olin väsyny seiskankasin aikaan ja siitä piristyin taas. Joskus sitä ihmettelin et miten pystyin valvomaan joskus aina näin mut en mä nytkään tajua miten onkin näin energinen olo.

Lino on rakentanut legojaan, osaa ihan älyttömän hyvin seurata ohjeita ja tekee itekseen autoja ja helikoptereita, pyytäää apua lähinnä osien irroittamiseen ja tarkistamiseen. Oon ihan ihmeissäni. Lennillä on oma piipaakypärä, piipaalamppu, piipaaliivi jne.. Sammutuspullo jne..hommaa piisaa :)

S