25.12.2013

Vauva ja piipaa




Pojat ovat toivoneet jo jonkin aikaa omia vauvoja, varsinkin Lenni tykkää hoitaa kyläillessämme toisten nukkeja, rattaissa niiden työntäminen huippu kivaa.

Lenni antaa vauvalle maitoo välillä oman paidan alta, välillä äidin paidan alta.

Iso-muori osti pojille nämä pienet vauvat pukin konttiin.

Lenni on tääl hereillä, sillä nukahti ysin aikaan autoon ja yleensä saa siitä siirrettyä kivasti sänkyyn unia jatkamaan. Ehti nukkua 10min ja kotona olin heti sängyssä Lennin kaa tunnin verran pilkkopimeässä, silittelin ja mietiskelin ja poika se vaa piti silmiä auki ja uni ei meinannut tulla. Tunnin jälkeen luovutin eli siinä vähän jälkeen kymmenen me sit noustiin keittiöön iltapalalle, siis nyt just illalla. On luettu täs kirjoja ja syötiin kalkkunajuustokauraleipiä.

Pakuriteet on hautumassa ja oon unelmoinut, että syön suklaakakkua, sitä mitä saan sokerilakossani syödä ja juon kattilallisen teetä kun lapset unilla ja nyt näyttäisi Lenni olevan niin sikeässä, että saan oman pienen hetkeni :)

Ihanan rento joulu ollut, läheiseni voivat hyvin ja kellään ei tunnu olevan ressiä ja pitävät vähän lomaa nyt eli hyvä meininki kaikin puolin.

Sain joululahjaa appelsiinisuklaata, jossa ei käsiteltyä sokeria eli vain raakaruokosokeria ja sitä oon herkutellu eilen ja tänään. Tuollainen laadukas suklaa riittänee pitkään sillä täyteläisyytensä vuoksi kaks palaa riittää. Oon hyvin onnellinen tästä sokerilakkohommasta, yhtään ei oo tehny mieli tarjottavia, jos on makeenhimo niin Espen kaa pyöräyttämiämme kookosmantelipalloja on saatavilla sekä sitä suklaakakkua. Ei turvotusta, ei vatsakipuja, ihana olo kaikin puolin. Ja tuo lakko siksi että mulla ei oo päätä eikä häntää jos yhdenkin suklaan otan rasiasta niin rasia pian tyhjä. Voi kun voisin elää näin loppu elämäni, eli nähdä vaivaa herkutteluhetkien eteen ja kokoajanhan tarjonta kasvaa esim luontaistuotekaupassa myydään nykyään toffeeta mikä on itselleni sallittua, onneks ne viel sen verran hintavia ettei raaski ostaa usein.
Odottelen josko Herkkuhetkeen pian tulisi raakakakkuja myyntiin.

Hieno fiilis tästä päätöksestä jota hain helmikuulta asti ja koska mä sen ny aloitin, joulukuun alussa vai marraskuus..en enää muista mut juhannukseen asti tää on voimassa, jeee!! Loistava tapa oppia leipomaan vatsaystävällisiä herkkuja :)

S