29.12.2013

Polvipaikkailua kesälomalla

Linon lähes kaikissa housuissa oikea polvi on rikki. Korjailen niitä silloin tällöin, sillee ettei ihan liian isoks pääsis rikkoutumaan.

Tukikangas housun sisäpuolella jo estää housun rikkoutumisen enempää ja on makeen näköinen sillainkin kun hieman repaleinen polvi ja vaan toisel puolella mut oon lisäilly näihin vanhimpiin housuihin paikat, jotta kestäisi viel Lennilläkin.

Tähdet on kivoja mutta jotenkin muotona ne tulee jo korvista kun joka puolella joten viimeaikaiset paikkaukset ovat olleet salmiakkikuviota ja tänään laitoin myös kuuskulmaa ja kolmioo.

Ihanaa jatkaa hyvänmallisten housujen käyttöikää, meil on käytössä vieläkin housuja Lennillä, joita oon ostanu Linolle vauvana, kun on resoria lahkeensuussa niin menee monta kokoo samat housut. On kätevää kun kaks poikaa ja viel niin samankokoiset eli heti kun joku tuntuu Linol pieneltä niin siirtyy Lennin laatikkoon.

Täs silittelin vaatteita ja harmikseni huomasin et lähes jokaisessa mun valkoisessa paidassa on tahroja, tätä tää lasten kans, valkonen ei toimi ei mustakaan, kirjavat kuosit näyttäis siisteimmiltä.

Sain inspiraation silittämiseen ja housujen paikkailuun jotta saadaan siistejä vaateita reissuun mukaan. Rentoja mut siistei ny.

Olis hyvä ite opetella menee ny kans puolilt öin nukkuu, lapset meni kympiltä ja helposti, jihuu!!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Mun kesäloma jatkuu viel tämän viikon, ei hullummat kelit..pyöräilyä ja lämmintä keliä riittää! Tykkään näistä keleistä oikeesti, niin helppoo kaik, ei lumitöitä, ei autonlämmitystä ja skrapausta, nopeat lähdöt, kevyt pukeminen riittää, ei palele, rattailla pääsee jokapaikassa, ei pihahommiakaan ku luntahan siel luuli olevan, Onninpolku käveltävissä, happirikas keli, saa opetella pyöräilyä, sähkölasku pysyy pienenä, polttopuukasa senkun kasvaa, ja jos lähtisin kirjoittaan viel työn puolesta nii siel sitä positiivisuutta vasta riittää..ei meinaa kivimiesten sormet palele jne.. :)

S