2.12.2013

Teippiauto

Blogi on avautunut nyt tauon jälkeen uudelleen julkiseksi. En tiedä mikä on fiksua ja mikä ei, jaanko liikaa täällä, voiko tästä seurata vain hyvää vai ajatteleeko joku pahaa. Ei oo helppoo jakaa fiiliksiä avoimesti tietämättä ketä blogia lukee, ne jotka ei tunne mua, voi saada ihan eri käsityksen kuin mitä haen ja ylipäätään hyvin usein tuntuu että olen joissakin tilanteissa vaikeasti ymmärrettävä, väärinkäsityksiä tapahtuu koko ajan, mut joidenkin kans ei ollenkaan ja natsaa saman tien vaik oliskin uus tuttavuus. Joidenkin kans tuntuu et on sellainen ennakkoluulomuuri edessä jolloin se mistä yritetään keskustella muovautuu ennakkoluulomuurin kautta halutunlaiseksi. Jopa mun äiti, siskot ja Immanenkin luulee musta joskus ihan toista kun mitä sit oikeesti tapahtuu, hyvänä esimerkkinä kun Frantsilan kurssi loppu ja mul oli viel lakanatkin sängyssä kun muut olivat lähteneet, oikasin sängylle ja soitin Annelle, joka ihmetteli et hän luuli jo mun kiiruhtavan ensimmäisten joukossa kotio ja minähän otin joka hetkestä irti ja vielä se hetken hiljaisuus siinä sängyllä kruunas kaiken. Kiireettömyys tarttui ja nokoset on aina paikallaan.

Ei vitsit siis jos joku haluaa kevyen ja lämminhenkisen loman sekä terveyttä edistävän niin ulkoisesti kuin sisäisestikin kauneudelle hyväksi olevan lomailun yksinään, perheenä, parina, yh-vanhempana, niin en voi kun suositella tuota Hyvän Olon Keskusta.

Meidän Lylyn mökki on ihana paikka ja sinne himoitsen päästä talvilomalle, mut jos ihan oikeesti haluan huilia ja olla passattavana ja viettää aikaa lasten kans ja ehkä meinata lukea lomalla kirjaa, niin silloin valitsen toisen tien jossa kaikki on valmiina. Kun pyörittää arkea ja valmistaa ruokia aamusta iltaan, siivoaa jne..lomalla olis kiva ehkä keskittyä just siihen yhdessä piirtelemiseen, ulkoiluun, lukemiseen, joogaan, uusiin tuttavuuksiin jne.

Sydäntä lämmittää ajatella sitä anteliaisuutta ja ystävällisyyttä mitä lomallani sain kokea. Erittäin elvyttävää, toivon, että sinä joka olet elämässäsi loman tarpeessa, voi tuolla jo se yksi yö riittää saavuttamaan maximaalisen rentouden, minkä saan aikaiseksi Lylyssä vasta kolmantena päivänä.

Mä nyt hehkutan, joo v-loppu oli yllätyksiä täynnä ja sai kokea enemmän kuin odotti..nautin niin siitä ajatuksenkin luomasta lämmöstä sydämessäni.

S