2.10.2012

Aikaa sairastaa

Tää hetki on mieletön. Oon neljättä päivää flunssassa ja nyt ensimmäinen hetki kun saan lukea ja juoda teetä, olla vaan.

Me mietitty keittiöön jotain teippausta ja nyt kävi mielessä kun kirjaimet niin hot niin sisustuksessa kuin Linon leikeissäkin, josko tekis muodostelman nimistämme erikokoisin kirjaimin. Semmoinen leikkisä mutta samalla tyylikäs. Seinä on musta ja olisko teippaus sit hopealla tai kromiteipillä.

K niinkun kello, F niinkun Sofia, J niinkun Juhana, Ö niinkun ötökkä, U niinkun Muumi...no millä se muumi alkaa? - M llä tietenkin mut sit tulee kaks uuta.. kuulu eilen kun poika luki isänsä kaa kirjaa.

En oo tainnu muistaa koskaan kiittää kummityttöä tästä muistiosta missä hänen kuvansa. Muistioloota papereineen on meil kovassa käytössä, kun äiti tekee kauppalappua tai musitilappua niin Lino piirtelee autoja ja loota onkin täynnä valmiiks koristeltuja autojen ja mönkkäreitten kuvittamia lappuja.

Mul on täs Deco ja Oriveden Sanomat, sain anopilta kun kävi Linon hakemassa kirjastoon kanssaan ja Lenni se on päiväunilla luultavasti seuraavan tunnin jollei koirat herätä. On haastavaa kävellä tonne sohvalle ja avata telkkari, se tuntuis jo liian ihmeelliseltä mut olo sitä melkein vaatis. Mulla siel edelleen ne Oprahin päätösjaksot nauhalla odottamassa ehkä just tätä hetkeä. Kirjojakin olis mitä lukea..tässähän tulee runsaudenpula kun on hetki aikaa ja sitä runsautta ja vaihtoehtoja miettiessä se aika meneekin ja kohta on Lenni mun kainalossani. Ihmeellistä kun kukaan ei puhu mulle tauotta, tääl on liian hiljaista : ) Tänään meidän piti saumata sokkeli ja pikkuterassin kivetys valmiiksi mut koko kolmen naisen porukka sairastaa ja viikolla siirto eteenpäin. Lämmin päivä siel on, märkää mut ei sateista.

S