18.10.2012

Vesillä

Tehtiin retki Tampereelle isoisän ja Erjan luo. Lapset pulikoivat aivan tohkeissaan tuol ammeessa. Ihan mieletön amme kun niin iso ja Lennikin jo noin iso että siellä se itekseen osas olla ja kun otin pois niin pakko oli päästä takasin. Pitää sellaista hassua ääntä kun haluaa kovasti jotain ja ojentaa käsiä eteenpäin.

Tänään käytiin koskarissa ostamassa Postimies Paten auto..tää juttu sovittu jo aikaa sitten että kun Tampereelle mennään niin se hommataan. Ja enhän mä sitä kai ite olis muistanutkaan mut kyl poika muistaa mitä joskus sovittu.

Stadiumilta löydettiin sisko, oli just pääsemässä töistä ja kun yritettiin toisiamme aiemmin tavoittaa ei kumpikaan saanut kii joten kaikki oli sattumaa ja lounaalle mentiin yhdessä. Lapsien päiväuniaikaan oli mukava ajella kotio, nautin joka kilometrista ja hiljaisuudesta. Eilen kun Lino oksensi autoon Lennin uuteen penkkiin ja Lenni huus koko matkan eli muutama pysähdys tuli Orivesi Tampere välillä.

Yökyläily on välillä ihanaa, puhtaat lakanat, uusia makuelämyksiä, auttavia käsiä. Kahdelta me taidettiin mennä nukkuun yöl me aikuiset ja lapsetkin vasta puoliltaöin. Lenni heräili tunnin välein ja nukuttiin onneks ysiin asti.

Kiira Korpeen törmättiin, voi se on kaunis..ehdin katsella kun vartoiltiin liikennevaloissa ja sama suunta oli. En mä osannu suutani kii pitää ja tyyliin jotain et ompas kiva nähä sua livenä..mitä ny mieleen välähti kun hassua olis ollu hiljaa olla kun kaks poikaa ja mä ihmeteltiin vaaleaa suloista tyttöä jonka suorituksia just seurasimme.

Lenni menossa viel näin kasin aikaan pikku-unille ennen yöuniaan ja tässä just syömässä unissaan. Kyl mä edelleen saan pojan nukuttaa ensin ennen kun kunnolla syö mut äkkiä tää aika menee!

S