21.10.2012

Pärskistä

Mielenkiintoista olla lasten kans reisussa ja hoitaa ruokapuolta kun ei oo ku mikro ja vedenkeitin, ei aterimia ei lautasia, pari mukia löyty ja siskolta sain kattilan mukaan mikä toimii kuuman veden astiana sillä eihän tääl levyjä oo että iltapuuroa oltais keitelty vaik kuvissa näky keittiö mut tää on silmänlumetta :)

Mikroa en käytä ja vedenkeitin on kärvähtäny pohjaan, siis joku kai kirjaimellisesti keitelly siel kahvia kun sankka ruskea kerros pohjalla ja irtoo veden mukaan, ei kiva juoda ruskeaa teetä saati tehdä siihen veteen puuroja lapsille. Me pärjätään kyllä.

Tein ison satsin Lennille kasvisosekeittoo aamulla ja saa syödä sitä pari päivää. Aamupalalla saadaan varmasti puuroa ja napataan vaik hedelmiä mukaan. On meilläkin mukana tääl muutama hedelmä, pakkasesta nappasin vadelmia ja kuivattuja aprikooseja pienimmälle ja meille muille tomaatteja, leipää, voita, kalkkunaa, jogurttia, hunajaa, siemeniä ja pähkinöitä. Iltapuuroksi lämmitin pojille tänään päivällä syömäämme riisiä minkä puuroutin kookosvedellä kun en sitä vedenkeittimen ruskeaa vettä sinne halunnu laittaa ja hienosti maistu thaimaalais tyyppinen puuro lapsille.

Käytiin illastamassa ennen pulikointia. Söin kuhaa kera kasvisten, Lino lehtipihviä ja ranskiksia ja vihanneksia, Espe grillipihviä ja Lenni nukku kärryissä. Ihanan rauhallinen ruokailuhetki ja sitten olikin energiaa uida ja pärskiä. Kehumista on lasten altaassa missä karhea pohja ja just kiva liukumäki ja sopivan verran vettä. Isossa altaassa Lino menee renkaansa kans mikä siis henkseleillä kii silleen ettei kippaa ja uiskentelee itsenäisesti ja toisella Lenni ja toinen saa uida vapaasti, kätsyä toimintaa. Pojat nautti ihan mielettömästi.

Nyt lapset nukahtivat, itekin niin väsyny ettei meinaa pysyä hereillä, tää huone tilava 56m2, on tilaa leikkiä! Todella edullinen paketti kun ollaan näin arkena liikenteessä ja pakettiin kuuluu hoidotkin joten mulla kasvohoito ja Espellä hieronta huomenna. Jee!