1.10.2012

Stokkeilua

Lino syöttää veikalleen pieniä aprikoosin palasia.

Lenni sai kummeiltaan (4kummia) lahjaksi siis jo etukäteis joululahjaa Stokke Tripp Trapin. Kuvassa Lino istuu uudessa valkoisessa syöttötuolis sillä vauvasettimme jonka olemme ostaneet 2,5v sitten ei sovi näköjään uusiin malleihin. Lenni istuu nyt Linon tuolia ja mietin toki josko Pohjalasta olis saanut lainaksi uuteen tuoliin sopivaa vauvasettiä.

Kiva kun Linokin saa taas istua sopivalla korkeudella ruokailujen ajan, olikin aina kontistellen tavis tuoleilla.
Ja pojat niin hauskoja vierekkäin pöydässä, kyllä viihtyvät toisiaan naurattaen.

Mulla flunssa edelleen päällä. Kova tauti tää. Kaikkee oon kokeillu, yrtit kovassa käytössä ja toivottavasti lyhentää sairastusaikaa joka tuttavillamme on ollut jopa 1-3 vkoa. Mulla lähtee huomenna jo neljäs päivä. Kyllähän tässä toivois välillä että sais oikaista ja laittaa töllön päälle mut ei se oo mahdollista ennen ilta kymmentä. Toki päiväunet sain otettua lasten kanssa ja niillä voimilla sitä jaksoikin illan leikkiä lautapelejä ja muistipeliä. Onkohan meil äitellä himassa viel joku vanha Kimble tai muita lautapelejä..niille olis ny käyttöä.

Kokeilin muutaman kerran Esan yhtä nenäsumutetta joka oikeesti helpotti ihan huomattavasti oloa..siinä purkissa vaan tiukat rajoitukset et max 2-3 suihkasua vuorokaudes, niin tsekkasin tänään netistä pakkausselosteen ja jep eihän sitä suositella imetyksen aikana ja mitä lie myrkkyä muutenkin. En siis uskaltanu enää ja mietin luonnollisia vaihtoehtoja tähän tukkoisuuteen. Just äsken kaatelin merisuolavettä nenäkannumeiningillä sieraimiini, kannuna tosin toimi ikean nokkamuki.. Parhaan olon toi piparminttuöljy, tippa kädelle ja siitä kielelle ja johan olo raikastuu ja nokka aukeaa. Kuumaa vettä otsalle ja poskille, sen jälkeen saikin hetken niistellä kun tuntu et pää tyhjeni. Olishan kai niitä mitä tahansa konsteja kun vaan kyselis vanhalta kansalta. Sitkee tauti on, en muista et koska olisin ollu näin kipee perus flunssas. Uuspäivä huomenna!

S