24.10.2012

Kookeella

Oltiin kaks yötä su-ti kylpylässä ja kyllähän se ihanaa oli olla ja viettää aikaa perheenä pulikoiden. Espe kävi Linon kans särkänniemessä, akvaariossa, näsinneulassa, planetaariossa rupes jänskättämään ja delfinaariossa oli yks pärskäyttänyt vedet Linon päälle..voi että kun selittää sitä innoissaan.

Me soitettiin sillävälin extemporee vanhalle luokkakaverilleni jonka kans nähtii viimeksi tasan 8kk sitten..arvaas missä, no tietty synnytyssairaalas ja päivän erolla pienokaisemme ja oli ihan huippua jutskata puolituntinen Lapinniemen kauniissa maisemissa ja mikä aurinkoinen päivä Näsijärvellä, vau!

Tänään kun lapset oli autossa ja vaunutkin kyytissä, oltiin siis kotio menossa kyläilemästä niin saatiin idea kurvata Ikeaan ja niin taas lähdettiin Tampereen suuntaan. Kyllä siel kylpyläs jotain energiaa oli näköjään kertynyt kun aiemmin pelkkä Ikea sanana jo kauhistuttanut siis et ihan turha mennä sinne pyöriin, mutta mutta tänään siel oli ihan huippukivaa ja tätä päivää se reissu sinne oli odottanut. Paljon hyödyllisiä sit joskus kun Ikeaan juttuja lähti mukaan ja Linon synttäreille servettiä ym..

Linolla 3v palomies synttärit la 3.11 klo 16 alkaen, tervetuloa!

Nyt tippu jo luuri käsistä..parempi nukahtaa ny : )

s