30.10.2012

Pienen pieni palomies

Lino sai jo muutama viikko sitten synttärilahjaksi mummin veljen perheeltä kauko-ohjattavan paloauton. He olivat löytäneet sen roskiskatoksen hyllyltä aivan sottaisena ja puhdistaneet ja huoltaneet auton kuntoon. Auton ja ohjaimen välissä on metrin mittainen johto ja motoriikkaa ja tilaa vaatii ohjaus ja samalla auton perässä kulkeminen. Hieno peli!

Lino odottaa todella kovasti syntymäpäiväänsä..kysyy joka aamu sekä myös päiväunilta herätessään että "äiti onko tänään minun syntymäpäiväni" Onneks juhlia juhlitaan niin oikeana päivänä torstaina sekä aamupäiväkaffeilla että illalla ja lauantaina on synttärijuhlat palomies teemalla. Opeteltiin seuraamaan kalenteria ja hahmottaa nyt paremmin että miten päivät etenevät ja montako yötä nukutaan vielä.

Tuntuu niin ihmeelliseltä kun Lino on niin iso poika jo, mun poika..miten voin olla äiti jo kahdelle lapselle, tuntuu ihan käsittämättömältä, niin iso juttu! Pojat leikkii yhdessä littaa ja konttaavat ympäri kämppää, ihania ja se nauru on parasta!!

Tässä se Lenni nukkuu kainalossani ja Lino isin kainalossa vaik sängyt poikien huoneessa nyt..tulee se päivä sit joskus kun sinne muutetaan, mut ei vielä.

S