5.10.2012

Isoisälle soppaa

Mun isi tuli poikkeen työasioissa meil ja sano olevansa menossa syömään. Meil oli just kasvissosekeitot hellalla ja niin ne hujahti isoisänkin vattasta alas kera neljän leivän, tarvittiin paljon leipää et meni sopat alas : ) ei yleensä niin miesten mieleen kasvissopat joskaan ei saa yleistää.

Kahviakin olin sopivasti keitelly lähinnä omia aukeemattomia silmiäni varten, silmät ei auennu edes ulkoiluretkellä kun oltiis heittään kiviä järveen. Pilkoin vihannekset terassilla kattilaan niin sai Lino jatkaa viel ulkoleikkejä ja tekikin laivalle isoja lätäköitä pitkin terassia kannunsa kanssa.

Lino osas pyytää isoisältä jo lelukirjan kera synttärilahjansa. Postimies Pate auton ja kuorma-auton ja helikopterin ja Paten ja kissun. Ovet pitää aueta muuten ei hyvä, sit otan vaan ne autot missä aukee. Niin ja eilen ku oltiin muorilla sano sille et "antaako muori minulle taas kolikoita sitten kun lähdetään?" ja muori anto muutaman kolikon joilla poika sai lakun kaupasta. Tärkee juttu. Isoilla rahoilla pikkulegoja ja kolikoilla lakuja, niin se menee.

Nyt päiväunet.

S