28.10.2012

Päätä ja niskaa

Lino halus mummille päiväunille ja sinne pojan vein äsken fillarilla. Autossa on kesärenkaat ja kävellen olis kai kestäny liian kauan joten keksittiin ottaa pyörä alle.. Lino pyytänytkin että isi on Lennin kans ja äitin kans pyörällä mennään ja niin me mentiin onninpolkua pitkin. Loistavaa liikuntaa kun pyörät sutii ja melki tuplamatka tulee poljettua.

Pojilla tänään ekaa kertaa talvihaalarit päällä. Samanlaiset mustat karvahupulla. Lennillä Linon vanha 86cm ja Linolla 104cm, menevät toivottavasti viel ens talvenkin ja sitten olis tuota 86 käytetty neljä talvea peräkanaa..tehokäytössä.
Oon yllättynyt että Lenni ei ollu yhtään hikinen vaikka perusvaatteiden päällä merinovillaset paksut poolopusero ja housut sitten haalari ja vaunuissa lämpöpussissa villapipo ja sen alla kypärämyssy.

Niska ollu hellänä viime päivät..kaaduin ke iltana puuterassillamme ja torstaina olin sumussa ja illalla alko ihan tajuttomat kivut niskoissa ja päässä. Migreenin kaltainen mut valot ei aristanu eikä makuullaan pystyny olemaan. Äityi melkosen pahaksi ja kovimmatkaan lääkkeet ei helpottaneet lainkaan. Menin kipushokkiin ja kroppa rupes täriseen ja sätkimään, lämpö laski 35, kauhee jano ja kai oireet oli joku reagtio millä sietää kipua paremmin. Esa tilas ambulanssin ja taysiin yöks tutkittavaksi. Neljältä yöllä sain vasta kunnon droppia millä kivut laantu ja sain hetken torkahtaa.

En jaksa just nyt kirjoo enempää mut kova kokemus ja Lennillä oli menny tääl hyvin vaikkei tuttipulloo osaa syödäkään. Hedelmäsosetta yöpalaksi. Ja olinhan jo aamul kotona lusikoimassa korviketta jota esa oli yöllä hakenu orituvalta, anoppi oli sen aikaa ollu lasten kans tääl. Oon aikas hiljaksiin nyt pari vkoa..huomaa et heti kun vähänkin rasittaa niin tuntuu kipu ilkeältä niskas. Joku lihasrevähdys, en mä tiä tarkalleen mut kroppa sen kai itse parantaa. Tollaista jatkuvaa hullun kovaa kipua en oo kokenut koskaan elämässäni, en edes synnytyksis.

Otan rennosti ja nautin ihanasta elämästä ja lapsien terveydestä vaikkakin rankat kuukaudet takana, josko tästä pikkuhiljaa helpottaa. Terveyttä haluan vaalia, puhdasta ravintoa, hassuttelua, naurua ja ulkoilua..siitä on hyvä olo tehty.

S