2.10.2012

Heilutus vauva-ajalle

Isoisä osti Lennille autonistuimen ja toi sen aamulla, jep niin iso poika jo, 9kg ja voi matkustaa jo tuollaisessa. Josko automatkoistamme tulisi pikkuhiljaa mukavempia kun näkee vähän maisemia,rekkoja, ambuleita, puita ja sitä muuta liikennettä.

Istuin on samanlainen kuin Linolla, uudempi malli tosin ja niin hienokin vielä! Kätevä kun voi heittää autosta toiseen ja sitähän me kokoajan tehdään, istuimet yleensä mun autossa ja kun porukalla lähdetään niin sit mennään mesellä ja penkit on helppo siirtää. Kiitos viel ystävillemme jotka kävivät istuimet noutamassa ideaparkista kotiinsa ja tinkaamassa sopivan kimppahinnan.

Lenni oppi tänään heiluttamaan! Juuri äsken kun mummeli lähti ja pyysi Lenniä heiluttamaa ja niin se poika heilutti. No josko se oli vahinko..ei ollu.. tapahtui kolmesti vielä uudelleen ja me äiten kaa rävähdettiin iloiseen nauruun kera kehujen. Ihana!

Mummeli siis vielä oven raosta heilutti Lennille ja poika vilkutti takaisin, tää on iso juttu, ensimmäinen tällainen opittu tapa/ele muun motorisen kehityksen ja ääntelyn ohella. Toki on aiemminkin matkinut erilaisia ääniä ja taputtanut käsillä pöydän pintaa. Kaikki oppi ja sen seuraaminen niin mahtavaa, yhtä hienoa mitä esikoisenkin kohdalla..on nää lapset ihania ihmeitä.

Nyt pikku tuhisija nukkuu kainalossani ja ruvetaan yhdessä päiväunille.

S

ps. mieletön toi Oprahin yllätysspektaakkeli, katson telkkaria ja makaan peiton alla.. Beyonce, Tom Hans, Tom Cruise, Katie Holmes, Halle Berry, Michael Jordan, Madonna, Jamie Foxx, Jerry Seinfeld...jne käyneet tuol kiittämässä Oprahia kaikista vuosista ja ihmeistä mitä on saanut vuosien aikana tapahtumaan ihmisten hyväksi.