29.1.2014

2.kerta järven jäällä

Tänään sujui jo ihan huomattavasti paremmin kuin viimeksi, ei voi kun ihmetellä lapsen nopeaa oppimista. Aattelin et käydään ainakin 20kertaa ennenkuin hiffaa, mut sehän rupee sujumaan..jee!!

Lino lauloi itselleen just unilauluksi "aurinko kun päätti retken, lino osas jo itte luistella ja lenni tarttee viel apua..lino yritti kotiin asti luistella, menin isiä karkuun kauaks, mut sit isi sai mut kii..hihihiihihhii.."

Kaunis ilma ja horisontit vinkkelissä, loisto päivä tänään!!!!! :)

Raakakakkuja Herkkuhetkessä ja lisätietoja asian suhteen bloggaan varppiin täs lähiaikoina ja nyt pika..
Raakakakku lyhyesti..kakku joka tehdään parhaista ja laadukkaimmista sekä ravintorikkaimmista sapuskoista maan päällä, yleensä kaik luomua tai villiä. Kakkua tai sen aineksia ei ole kuumennettu, niiden on annettu kypsyä ja kuivaa auringossa säilyviksi. Kakkujen raaka-aineet ovat arvokkaita mutta sitäkin energisöittävimpiä eli kakun muodossa saat päivän vitamiinit, hivenaineet ja mineraalit..mitäs sanot..eiks kuulosta paremmalta kuin voi edes unelmoida!! Kakkujen maku on suht voimakas, sillä se on täyttä tavaraa ja pitäisi sopia jokaiselle. Usein kakuissa käytetään pähkinöitä pohjassa mutta ilmankin saa. Kakkuja säilytetään pakastimessa vielä vähäisen kysynnän vuoksi, mutta take away periaatteella ja antaa sulaa 1-2h ja eikun herkuttelemaan. Jos siis kiinnostuit kokeilemaan uusia makuelämyksiä, voimakkaita sellaisia mutta herkullisia niin poikkeahan kyselyreissulle. Tiskiin saattaa ilmestyä myös raakasuklaata sekä muita ravintopommeja. Nämä herkut täyttää makeanhimosi muutamalla suupalalla ja vatsa taatusti kiittää, varsinkin kun malttaa olla ahmimatta. Ihan huikeaa että leipomo innostui näistä vihdoin, olen niin kiitollinen ja todella otettu että ainoana raakakakkujen kyselijänä otetaan tosissaan ja ihan oikeesti saan olla mukana kehitystyössä. Nyt kun sana kiirii niin varmasti kakuille tulee kysyntää ja lupaan luoda kysyntää. Facebook taitaa olla paras kanava ja puskaradio. Nää on kakkuja mun mieleen (vaik syön kyl kypsiäkin mielelläni:) ja varmasti monien muidenkin..ei morkkista..ei sokerihumalaa tai turvotusta vaan reipas mieli ja energisyys sekä elämys!!

Eufooria!! Se biisi tuli kun ajelin joogast ja kyl oli levee hymy kasvoilla. Kaikenlaista projektia käynnissä töissä, vapaa-ajalla sekä kotona lasten kanssa. Hauskaa ja nyt kun sais viel kunnon yöunet niin vois hymyillä yhtä leveästi huomennakin!! :D

S