3.1.2014

Zimrillä

Menoni tätä perjantaita koskien meni uusiksi kun lasten hoitojärjestely peruuntui ja niin me lasten kaa startattiin ulkoilemaan
Sennin ja maiskin leikkipuistoon ja kutsuttiin paikalle myös Frantsilassa tapaamamme kaverit.

Niin me puistos leikittiin ja eväitä nautittiin. Liukumäessä oli ihan valtava vauhti ja pojat tuli sieltä välillä pää edellä päällekkäin. Lennikin jo niin iso :)

Saatiin yllättäen kutsu ystävien kotiin syömään ja sehän passas. Oli upeaa kun  saatiin jutella kiireettä ja saimme mahdollisuuden tutustua kauniiseen kotiin hirsiseinineen, se joulukuusi valoineen pönttöuunin kyljessä, pedattu sänky, kekseliäs- suloinen keittiö ja isännän tekemät huonekalut, vanha puuhella sekä lintulauta ja kauralyhde tarjolla linnuille heti ikkunan takana.

Lino ja Zimri on hyvä kaksikko, ihan samat jutut ja kiinnostuksen aiheet, painivatkin tänään ja kummatkin söpöjä pitkätukka pikkupoikia.

Lenni ei viel oikeen osannu leikkiä Sulon 3vee kanssa mutta jonain päivänä varmasti. Ikäero reilu vuosi on nyt tuntuva mut parin vuoden päästä ei tunnu missään.

Vietimme siis tämän perheen kanssa uutta vuotta ja nyt oli mukava tavata kotioloissakin. Siel lomalla pojilla klikkas heti yhteen ja sukellusveneleikki ja aarrekarttojen piirtely näytti olevan parasta.

S