19.1.2014

Happipullot

Vilja vietti tänään 4vee prinsessa-synttäreitä. Miespuoliset toimivat sankareina, kuten Hevisaurus, Spiderman, merirosvo tai sinnepäin. 
Synttäreiden teemana oli kierrätys ja lahjaksi toivottiin vanhoja leluja tai vaatetta.

Heti kun kutsu saatiin ja Linon kaa asiasta keskusteltiin, niin Lino halus antaa ylimääräisen Lego-paloauton, minkä ite paketoitti hienosti laittamalla laatikon yks puoli lahjapaperia teipillä kii, siis muuten koko laatikko näkyi :D..mut Vilja avas papereita eikä ollu moksiskaan tästä hauskasta paketista. Tän lisäks askarreltiin Oktonauttien happipullot, samanlaiset kun Linollakin ja nyt olis kova tarve järjestää Oktonautti-päivä et kummallakin happipullot ja uiskentelevat meressä yhdessä.

Aakkoshelmistä kerättiin Viljan perheenjäsenten nimet ja tehtiin puuhapussi kuminauhoineen, sekä laatikkoon oltiin kerätty viimeviikkojen aikana purkkeja joista pari päällystettiin raitapaperilla ja oli vastaavia muffinivuokia jne..Viljan jätskibaariin kippookeppoo ja Viljalle ikioma pienenpieni hunajapurkki.

Ihanat synttärit. Nii ja se että Niina oli leiponu kinuskikeksejä kookossokeriin ja mähän niitä keksejä sit söin, namii.

Ihania hetkiä tallentui kuviksikin, kauniit synttärit kaikkine koristeluineen. Lapset niin onnellisia <3

S