9.1.2014

Aconitum

Meinaan tulla kipeeks, oon meinannu melki joka toinen päivä parin kk ajan ja jotenkin menny ohi aina kun dropannu kovasti. Sama meininki nyt. Maitohappoja, auringonhattua, ceetä, deetä, pakuriteetä, paljon nesteitä, vähemmän ruokaa, kaikkee lämmintä kuten sosekeittoo, inkiväärejä hauduttelen just ja aconitum-rakeita heittelen suuhun vähän väliä. Kossu vois putsata kurkun mennessään.

Oon ottanu nyt kolmena aamuna rkl kossua ihan raakana, voi sen veteenkin sekoittaa, mut menee näinkin. Herättelee sisäelimet päivään, vie kuonat mennessään ja päivästä tulee virkeämpi. En tiä viel mut kehoo lämmittää kuin pikku jumppa. Aiemmin käytin ennen nukkumaan menoa mut nyt Lahtuas kun aiheesta oli puhetta niin kokeilempa nyt tätäkin.

Juttelin neljä lapsisen perheenäidin kaa ja kertoili syömistavoista ja pyykinpesusta. Kuulemma monilapsisissa perheissä on tapana pyykkipäivä kerran vkos tai vain kaksi pyykkitouhua per kk. Eli vaatetta on sen verran enemmän et kaks vkoa pärjää ja sit pesukone laulaa, vaatteet rumpuun ja olkkarin lattialla vaatetalkoot koko,perheen voimin. Kuulostaa kivalta!


Me ei pärjättäis tai siis mä pärjäisin kai vaatemäärälläni kuukauden mut lapset ei viikkoa kauempaa. Tai kai sit jos ei sattuis niitä jatkuvia vahinkoja, kiisselit päälle, maitolasi päälle jne..pissat housuun ja sillee. Tai jos vähä huuhtasis ja aamul kuivat päälle. Ite pesen joka päivä koneellisen, millon mitäkin, mul on, 60pesu yleisin ja sit kerran vkoon villasilkkipesu ja 40tummat sekä 40vaaleat. Just kun ripustelin äsken pyykkejä niin mietin et kuin tykkäänkin siitä, talo hiljainen ja siinä mä ripustelen niitä pieniä vaatteita kuivumaan, kivaa! Mukavin kotihomma.

Häät lauantaina ja tänään tuli paketillinen mekkoja, ihan täydellistä jäin kaipaamaan. Usein liian tiukkoja vyötäröstä ja liian löysiä rinnoista, juu en oo tiimalasi vaan melko tasan menee mitat ylhäält alas :D vaikkakin ihan hyvät mitat joskin missinmitoist kaukana.

Eilen tuli webinaari biohakkerit, eli suora lähetys studiotyyppisesti netin kautta johon sai ilmoittautua aiemmin. Kirjoitan koosteen aiheesta kun sopiva hetki. Tärkeimpänä ulkoilu valoiseen aikaan, edes vartin kävely klo 10-12. Joten kahvitauko ulkoillen.


S