23.1.2014

Nätti..ätti..tti..ti..ti..! <3

Lenni söpöläinen täydessä unessa.


Tuos kun pesin hampaita niin mietin et olis kiva kirjoittaa haaveista oman hyvinvoinnin kehittämiseen, josko ne toteutus nopeampaa kun laittaa ylös.

Haluasin herätä puol tuntia ennen lapsia aamulla, laittaa puuron hautumaan ja harjoittaa 5-15 min aamujumppa/jooga, pestä hampaat ja kasvot sekä katsoa lasten vaatteet ym. valmihiksi. Tää edellyttää myös sitä että oppisin menemään nukkumaan viim. 23 ja näin ollen vois heräillä ennen seiskaa.

Toivoisin, että saan mahdollisuuden käydä tekemässä vaik salitreeni tms..tiilien kanto, lähdeveden hakureissu tms.puolentunnin treeni päivittäin ruokatunnilla, katkaista hetkeksi koko päivä ja keskittyä itseensä jotta taas pystyy täysillä tekemään ne muut asiat kuten työ ja koti. Vaikkakin kun porukalla usein käymme syömässä, niin se vasta ihanaa onkin, varsinkin näin talvella, syödä rauhassa ja puhua muusta kuin työasioista se hetki.

Lasten ja koirien kanssa on upeaa ulkoilla tuossa Onninpolulla. Olen haaveillut jo vuoden päivät, että iltaisin saisin lähteä koirien kans vähän lenkille, vaik aina n. klo 21 starttaisin ja niinkuin nytkin pikkuhiljaa kun Lenni jo viihtyy yhä enemmän isänsä kanssa niin saisin puoltuntisen omaa aikaa, ettei mun tarvitse ottaa sitä näin yömyöhään. Nämä päivystysviikot tosin haastavia omia harrastuksia järkkäillä. Eilen lapset oli mummilla kaa kun joogas kävin.

Ohjatulla tunnilla kövisin mielelläni kahdesti viikossa ja parissa jumpassa viikossa eli toivon itselleni paljon unta, aamujumppaa, päivän lihasharjoittelu, ohjatut jumpat, joogat ja raitis ilma rentouttavine iltalenkkeineen koirien kera sekä lämmittävät kylvyt. Ravintopuoli on hyvin kohdillaan ja hyvään suuntaan kokoajan menossa, joten nyt tarvitsen unikoulun :)

Annelta tullut ihania kuvia reissusta!!

S