10.1.2014

Mekkoilua

Tää on ollut yhtä mekkoilua!!
Viime päivinä on ollut huomiset hää mielessä ja tullut kokeiltua jos jonkin näköistä asua. Täysin toimivaa ei ole vielä vastaan tullutkaan ja kompromisseja saa tehä. Suurin osa on mulle pieniä tai liian löysiä, löysiä usein rinnoista ja kireitä vyötäröltä.

Tilasin jo viimevuoden puolella nelly.comista 13 kpl mekkoja sovitukseen ja nyt torstai iltana ne saapui, ykskään ei ihan nappiin menny. Voi kun oliskin aikaa viel hakea mekkoa, mut tänään se oli lyötävä lukkoon ja sillä ei oikeesti sit oo väliä et mikä se mekko on ollut kunhan hauskaa on pidetty.

Sukkahousut unohtui ostaa, näin harvoin sitä juhlissa nykyään käydään et ei tajuu mitä olis hyvä olla vaik kaapis varallakin.

Sisko osti eilen ihan täydellisen mekon ja ei laitakaan sitä vaan otti mun kasasta yhden. Ja tää siskon mekko olis kaikinpuolin niin täydellinen, paitsi kokoo xs, menee päälle mut en tiä pystyyks hengittää koko päivää jos mekko kiristää.

Mun valinta on venyvä trikoomekko pitsiyläosalla ja vyötäröröyhelöllä, espen sanoin jumppa-asu, apua siis, mut on samalla hyvin klassinen. Yläosa kiinninnäinen, selkä avoin ja tiukka alaosa. Tuntuu hyvältä päällä ja hyvä olla, ja röyhelöt peittää jos vatsa sattuu pingottamaan :)

Kätevää tilata mekot kotisovitukseen, ei sitä kaupassa näkis kokonaisuutta kenkineen ja sukkahousuineen.

Näin aikasin eli ennen 23 unille. Ihanaa.

S