25.1.2014

Migreeniin helpotusta

Kaikilla omat vaivansa, mulla tää migreeni ja herkkä vatsa ovat seuranneet mukana aina ala-asteelta lähtien. Olen siis kokeillut jos jonkinlaista keinoa ja hoitoa niihin vuosien varrella. Ruokavalio ja akupunktio sekä rento fiilis ne kaiken a ja o sekä nesteytys.

Kipujen myötä olen itseopiskellut suolistoystävällistä ja ravinnetiheää ravitsemusoppia ja pikkuhiljaa ottaen käytäntöön näitä uusia tapoja arjen pyörteisiin.

Vatsa on voinut suht hyvin aina kun näkee vaivaa ravinnon eteen..paitsi viime vuoden lopulla kun suklaanhimoni meni överiks ja joka päivä sitä oli saatava, vatsa ja pää ei enää kestäny kipua ja se sokerilakko oli aloitettava.

Migreenille altistaa fyysiset ja hormonaaliset tekijät sekä suolisto. Tai hormonaaliset ja fyysisetkään ei kai vaikuttais niin paljoa jos suolisto olis kunnossa.  Yhtä tärkeänä stressin aiheuttama mineraalien ja hivenaineiden puutos tai ravinneköyhä ravinto. Munuaisten kunto on täysin yhteydessä kiputilaan. Kuona-aineet aiheuttaa monet sairaudet kehossa, kelle mitäkin, mutta puhdistus aina parantaa, tukimme itsemme syömällä ja varsinkin sitä kaikkee mitä kroppa ei kykene sulattamaan saati tunnistamaan.

Kärsittyäni viikon migreenin aloitin parin päivän jälkeen tehohoitokuurit kuten alaselän hieronta ojan isännän linimentillä iltaisin, kunnon yöunet, siis min 7h, kultapiisku-uute munuaisten pesuun, valkoiset jauhot/sokerit ym.munuaisia tukkivat ruoka-aineet pois kuten sikapossu ja sitrushedelmät, (paitsi sitruuna) punaviini jne.. Magnesiumin tankkaus, puhdistava tee, msm-jauhe, ruokasooda, suolarakeiden jatkuva imeskely, tyynyttömyys, runsas nesteiden nauttiminen, lämpöiset keitot ja teet, ei mitään kylmää, koskenkorvaa 1rkl aamuin/illoin, aamujumppailu ny jo kolme aamuna ;)

Ajattelin viel ottaa kokeiluun Regulat valmisteen, monet kehuneet tuotetta jo pari vuot sitten ja onhan se kun ei sitä kukaan pysty vetään hapankaalia tms. rasiallista päivässä niin ottaa hapantuotteet sit drinkin muodossa. Molkosan sama juttu, mut en tiä viel et kuin paljon monipuolisempi tuo regulat on. Molkosan maksaa n.5€ per pikkupullo ja regulat joku 60€, huh.

Paras ihovoide ärtyneelle iholle, tuo heravalmiste (molkosan tai regulat) kera kookosöljyn, säilyy huoneenlämmössä, sekoita valmis setti vaik juomalasiin ja käsittele alue pari kertaa päiväs. Hoidatin vuos sitten FinnMolke/kookosöljy sössöllä mun kaik vaivat kuten hiuspohja, halkeilevat sormenpäät, hiivatulehdus, kuiva iho, punoitus jne.. Sokkarilla on nykyään myös,kookosöljyä, maksaa 7€ prk ja tosi hyvän makuista verrattuna monii muihin.. tääl syödään lusikal suoraan purkista.

Kookosöljyä siis aurinkovoiteeks, kylpyveteen, iholle, hierontaan, parisuhteeseen, pannulla paistamiseen, aineenvaihdunnan aktivoimiseen, hiivan häätöön, hiuspohjan hoitoon, lapsille herkuksi ja ihoöljyksi, hammastahnaksi sekä pitkään purskutteluun, hoitaa hammaskivet ja ientulehdukset..pesee eka luonnonsuolal ja sit purskuttelee tol tai toistepäi,, nii suuhygienisti on ihmeissään :D

Kuunvaihde tulossa ja mun pahimmat migreenit yleensä siihen aikaan, joten regulat nyt testiin ja katotaan miten käy. Jos viel ystävänpäivänä olen virkeänä ilman kipukohtauksia niin sit voin sanoo et nää jutut toimii, toivottavasti niin käy!!

Ihanaa viikonloppua!!

S