30.1.2014

Pakkaslenkki

Oon unohtanu hehkuttaa kuin ihanaa on ollut oivaltaa tää asia, että kaik pojat menee nukkumaan aikasin ja voin lähteä viemään koirat vaikka pidemmällekin lenkille. Päivystysviikollakin hyppelehdin tuos lähistöllä keppejä heitellen ja juoksin portaitamme ylösalas koirien kera.

Muutamana iltana kuten just äsken hyppelehdin, kävelin, juoksin vastarannalle..laitoin esalle sielt ton yhden kuvan ja paluuviestinä sain "vastarannankiiski" :)

Merinovilla-alusasu, lampaanvillaneule, puuvilla huppari ja housut, reiteen asti neulotut säärystimet, merinovillanahkasaappaat, villahuivi, villapipo, alpakka-sukat, villakangastakki (ihana kirpparilöytö, jonka alle mahtuu vaik mitä!), nahkarukkaset ja muorin kutoma selän lämmitin. Näil menis kovemmillakin pakkasilla. Masilla oli serkkujemme Lilli-koiran vanha neule, vähän kikkula ku paksu turkki alla. Topin kaa käytiin eka pikkulenkki ja sit tassuja lämnitteleen kotio ja Masin kaa pidempi lenkki.

40min tulee kun käy vastarannalla, kuvailee matkalla, yrittää roikkuen edetä puolapuita..seuraavalla jumppapaikalla pystypunnerruksia 2*15 ja ojentajia tangoil roikkuen, dipeikskö niitä sanotaan, ottaa koville. Roikkumista ja juoksupyrähdyksiä, koiran hihna kaksinkerroin selän takana kädet ojennettuna ylösalas, vähänkö avaa rintaa.

Hauska kevyt treeni raittiissa säässä kauniin tähtitaivaan alla oman henkivartijan eli kaamalaisen kanssa.
Kirkko-Tapuli loisti valaistuna ja eipä ollut ruuhkaa Onninpolulla.

Täs istun sisäportailla ja odottelen et pesukone päättäis ohjelmansa... Lenni heräs ny..

S