26.1.2014

Järvi jäässä

Eilen aamulla mummi toi neulepipoja sovitukseen ja lähdettiin porukalla mummia saattamaan järvenjään poikki kotio. Sovittiin samalla sunnuntai aamuksi luistelua kera kaakaon.

Rupes illalla meno yltymään kotona, iskä rupes pukemaan poikia pihalle riehumaan ja läks kauppaan vaik olisin ite halunnu kauppaan mut näin päivystysviikolla sinne en pääse ainakaan ihan tost noin vaan, kun ei keksitty et kuka vois tulla meille siks aikaa.

Mentiin pyörillä ja mopolla Onninpolulle isot liukurit vai mikskä niitä ns.saavin kansia sanotaan. Saatiin joulupukilta niitä kolme ja hauskaa oli porukalla laskea. Lennikin osaa ji niin hienosti. Pimeää oli mut katulampun alla on just hyvä mäki. Iskä tuli kaupast ja Lenni halus sisälle, jäätiin Linon kaa testaan omaan pihan jyrkät penkat..hui se oli jännää!!

..missä kirjoitan tätä.. ;) Ollaan Hervannassa Duon parkkiksella..pojat nukkuu tääl autossa päikkäreitä, mummeli ja pepe kukkakaupassa. Ollaan menossa äidinäidin 72vee synttäreille. Mä tääl lapsena kans takapenkillä, kivaa välillä olla yks lapsista :D

S