4.6.2012

Hukassa jatkuu..

Täs rupesin annelle soitteleen kympin jälkeen kun muistin kaivaa puhelimen laukustani ja sen jälkeen jatkettu viesteillä kaikenlaista..tässä viel mun yks viesti tännekin..kävin siis jo ulkoo etsiskeleen mut sit muistin et mulla oli tiukkahihanen paita pääl jota kiskoin illal mut valot pimeenä tuol tippukeittiös missä siis myös mun pimee vaatehuone..sulake menny. Huomen myllään ja samal voisin järkkäillä sitä huonetta, toimii enemmänkin nyt varastohuoneena, vaateläjänä.

Sanoin just esalle tänään et voitais vihdoin sisustaa siitä huoneesta Linolle ja pojille huone ja viedä muut kamat pois ja viedä Linon sänky sinne ja opeteltais vaik aluks vuodenkin päivät päiväunilla nukkumista siel sillon tällöin sit pikkuhiljaa jos Lennistä tulee joskus hyvä nukkuja noin vois aatella et vuoden ikäsenä nukkuis Linon kaa siel ja tietty meistä toinen nukkuis patjal kans, joskus tuntuu et haluaa makuuhuoneeseen rauhallisuutta eikä lukuisia kirjoja ja leluja sängyssä saati et en oo moneen kuukauteen nukkunu edes sängys ku sohval majailen ny Lennin kaa. Aikansa kutakin mut siis pointti oli se että jos ruvetaan mulkkaan siitä pojille huonetta niin ehkä se sormus löytyy sielt jostain ku revin ja kiskoin sitä puseroo väkiste kellon yli ranteestani jne..keräilin leluja siel.

Täs tekstari annelle:
Pitäiskö olla väkisin etsimättä tai no joo onhan sitä haettava viel tuoreeltaan mut stressii en saa täst ottaa se kun löytyy jos on löytyäkseen niikuin aikoinaan mun ranne ketju meijerin pihasta ja gant vyön reikäosan metalliosa meidän pihasta ja esan kihlasormus löyty keväällä kun lumet suli kun oli hukannu sen talvella jne.. Onhan näitä tarinoita joten uskon että löytyy joskus!! Imurin pussit kyl nyt jemmaan ja aina metallinpaljastimel käy läpi paitsi että vinkuu jokatap ku siel aina jotain pinnejä ym..