21.6.2012

Tuoleja

Saatiin ystäviemme vanhat keittiön tuolit, ei todellakaan oo vanhat, mutta heille kun tuli uudet, kierrätys kunniaan ja hieman vempulat tuolit löysivät paikkansa meidän liian ison keittiön pöydän ympäriltä ja nuo ruskeat pyörivät jotka ennen keittiössä tilaa veivät, sopivat ihan nätisti olkkariin. Olkkarista tuli itseasiassa oikeen mukava istuinryhmäkokonaisuus ja oon ihan varma että siinä tulee enemmän nyt oltuakin tosin ennen leikittiin paljon lattialla. Kivaa vaihtelua kuitenkin!

Espe oli myös mielissään uudistuneesta huushollista, rima tuolit kun ovat keveät keittiössä ja tilaa tuntuu olevan nyt niin paljon ja istahtaminen helppoa ja tuolien siirtely jne.. Noi ruskeet vanhat isot tuolit kun olis pitäny sijoittaa pyöreän pöydän ympäri eikä ylisuuren neliskanttisen kera. Hieno muutos, miten siitä tulikin näin iloiseksi!

Astangas olin pitkästä aikaa, ihan mieletöntä touhua. Kyl on kroppa niin poikki siitä, mut kummasti sitä veny melki entiselleen taas ja jakso harjoituksen, joskus kun harrastais sitä vaik parikin kertaa vkos niin mihin sitä edistyisikään kun nytkin saa niin hyvin tunnista irti. Tapasin tunnilla myös piitkästä aikaa pikkuserkkuni Laurin, kivan oloinen sosiaalinen tyyppi, oikeen katso silmiin kunnolla puhuessaan ja rohkee poika vaik 19v vasta. Yleensä tuon ikäset epävarmoja ja väistelee katsetta jne..

Lino viel hereillä vaik yrittäny jo pidemmän aikaa nukkua, tässä mä ja lapset porukalla isossa sängyssä, iski toivottavasti saa ehjemmän yön toises huoneessa. Onks tää valoisuus tehny tän vai mikä että pojalle ei uni tuu. Normaalisti kun syödään se iltapuuro edelleen siinä ysin pintaan niin kympiltä poika unessa, nyt ei vaan taho uni tulla. Ei mua haittaa yhtään, nukkuupa aamulla pidempään ja niin hyväntuulinen on näin öisin. Rakastan yötä, niin kai Linokin.

Juhannus yhdessäoloa läheisten kanssa, koti tukikohtana josta käyntiä mökille saunaan ja mummille aattona lätyille. Lino tuossa just selvensi ennen hiljentymistään että "kaks yötä viel, huomenna mummi siivoo ja leipoo ja sitten on juhannus! Tulee isi, äiti, Lenni, pete jne.. Ja syödään yhdessä lättyjä" Näin teemmekin, kyl jätkä tietää.

Miks työtön saa enemmän rahaa kun kotona lasten kanssa oleva äiti, iseille valtava talousvastuu ja stressi elättämisestä. Vaikka rahalla ei ole merkitystä, on sillä että jos sen puute haastaa ihmiset vain selviämään päivästä toiseen. Voiko perhesurmien taustalla olla jälleen taloudelliset ongelmat. Niin hemmetin surullista.

Uni vie voiton nyt vaik ajatuksia olis kuin. Huomenna haen verhot pesulasta ja sitten kun ikkunassa back, laitan kuvaa uudistuneesta keittiöstämme.


S